1

Temat: Trening Radom 10.06

Siemka,

Wpisywać się, kto chętny na trening w przyszłą środę w Radomiu. Ja jutro dzwonię i zaklepuję tor.
ps: nie wiecie czy da rade podczas treningu SM wpuścić na tor jednego sporta? Oczywiście by koleś zapłacił za wjazd. Gościu wie jak się poruszać po torze i nie będzie stanowił zagrożenia, a nie ma z kim polatać, to pomyślałem, że możemy go wziąc ze sobą raz :)

pozdr,

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

2

Odp: Trening Radom 10.06

Od której godziny? Jaki koszt wjazdu?

jakubek

3

Jeśli się uda to od 16, jak się karty wpier... to od 17. Wjazd dla członków sekcji SM AK Radom free, dla członkow AK Radom 25 pln, a dla pozostałych 50 pln.

4

spokojnie sportem może przyjechać tylko żeby w kompleksy nie wpadł :) Ja bardzo chętnie pojadę ale obecność potwierdzę w przyszłym tygodniu

5

Z przyjemnoscia pojade, tylko poprosze uprzejmie o transport na przyczepie :)

Pozdrawiam
Marek #26

It's all about the style, passion and fun :)

6

Ja też bym się wybrał, ale z transportem może u mnie nie wydać, więc wstępnie tak, ale muszę poszukać miejsca na furze jakiejś.

7

Jak dobrze pójdzie to Sabathius pojedzie i on będzie może mógł kogoś zabrać. Ja też mam na 90% wolne miejsce.

8

Wstępnie i ja się piszę

Pozdrawiam,

Jaro

9

No dobra, tor zaklepałem. od 17:00.

10

Mam już transport. Zaoferowała się jakaś blondyna z wielkim biustem... Nie mam wyjścia :D

11

czemu zawsze te treningi mi nie pasują. jak na złość w przyszłym tygodniu będę w Lublinie więc jak pogoda i czas dopisze to może też wpadne na sporcie.

Pozdrawiam

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

12

pisze się pisze - tym razem nie ma bata nie siedzę dłużej w pracy.
Co do transportu też bym się gdzieś chętnie wpakował - a może jutro ktoś chętny ?? jakoś byśmy się dogadali ??

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

13

Bondek, od początku roku wiadomo, że treningi SM w Radomiu są w środy (ew. w piątki), więc to, że Ci nie pasuje, możesz zwalić wyłącznie na siebie :P

14

dragilla napisał/a:

Siemka,Wpisywać się, kto chętny na trening w przyszłą środę w Radomiu.

Postaram się również wybrać, muszę tylko ogarnąć transport Może ściemnie busa z pracy Latam w drugą stronę bo ostatnio mam większe zużycie w lewo :)

Hej, zróbcie tutaj miejsca z deka, bo będę zaraz tańczył breka

15

jak ściemnisz busa z pracy to daj znać to się zabiorę z Tobą