Odp: Supermotowy Terror Warszawy
kurde szkoda że mnie nie było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 299 300 301 302 303 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kurde szkoda że mnie nie było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobre wczoraj bylo jezdzenie :)
Figiel, udostępnij wiecej materiału video ;)
Nie tam z 15 min jazdy ze swiatel do swiatel jest tylko, majkmen moze z 5 min zdazyl nagrac w hd
Nie tam z 15 min jazdy ze swiatel do swiatel jest tylko, majkmen moze z 5 min zdazyl nagrac w hd
Kierowniku wrzuć co tam masz, wyborcy się domagają a tu kiełbasa nie wystarczy, ewentualnie hot doga zaproponuj do paliwka :-). Ja jazdę na rondo de koło wgram wieczorkiem
Jak wrócę do domu to ogarnę to co się nagrało (od startu do latającej dźwigni). Ryfa, że tak szybko padła bateria. A co do "mondralenia" to Hermes masz zupełną rację :) Ledwo co ruszyliśmy, a się wszyscy pogubili.
dajcie moją glebę na rondzie :D
idzie ktoś jezdzić ? dawać dzwonić 793093334 ! teraz :D
Coraz więcej supermoto na mieście ludzie chyba odkryli, że jest takie coś.
[url]http://youtu.be/eJQuKCx6m_8[/url]
idzie się ktoś przeturlać za godzinę ? tzn. 19
może i bym się przejechał na moto :) ale nie chce mi się zbytnio latać po wawie :) jak coś to dzwonić. 515 428 295. ja jestem na starówce gdzieś do 20 na SM
Ja nie, bo stoi w serwisie choć specjalnie się umawiałem żeby mi na miejscu zrobili ale jak widać klienta mają gdzieś.Mowa o ktm rally.
ja pije piwo;]
Figiel akurat nagrałeś miejsce cięcia trzech pasów;]
a tak a propos może w najbliższym czasie uderzymy na zachodnią stronę Wawy, mogę zastanowić się nad traską circa 150-200 km w okolicach nadarzyn, radziejowice, mszczonów, tarczyn. W planie asfalt plus lekki teren (hopy, luźna nawierzchnia, lasy, kleszcze;]) jak to widzicie.
Widze nie ma chetnych to lece, lubart pewnie niedlugo w tamte rejony pojedziemy w koncu ten tor w magdalence trzeba zobaczyc
To figiel układaj trase i ruszamy, tylko zapomnij o przeprawach przez rzeki ;D
No i premiera rondo de Wanted, :-) ciemno już było więc jakości nie skomentuje.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=GkrIamNRZLk&feature=youtu.be[/url]
Koso a co ty tam robisz w tym serwisie? Chyba szutry mu nie zaszkodziły ;-), Lubart z Figlem może coś wspólnie fajnego ułożycie na niedzielę np. ?
Jutro na trening więc możemy coś po polatać. Czyli coś po 20.... start z Bemowa
Strony Poprzednia 1 … 299 300 301 302 303 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.142 sekund, wykonano 38 zapytań