Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
nie radez, treningi są w środę, a więc najbliższy za tydzień, pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 112 113 114 115 116 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie radez, treningi są w środę, a więc najbliższy za tydzień, pozdro
Witam :) mam pytanko, mozna podjechac na Bemowo i was poogladac nie mając swojego sprzętu ? Bylaby taka mozliwość? Chłopak interesuje sie supermoto i chce taki zakupić, i zastanawiam sie czy mu pozwolic :)) bym popatrzyła na was, to może sie przekonam ;) pozdrawiam;)
POZWÓL MU ! :D
Jak będziecie mieli szczęście to może sie zdarzyć że spotkacie naszą forumową koleżankę, która jeździ, dzielnie trenuje i dobrze jej to wychodzi i sama też sobie sprawisz taki motocykl. :)
Jadziemy, jadziemy!
Witam :) mam pytanko, mozna podjechac na Bemowo i was poogladac nie mając swojego sprzętu ? Bylaby taka mozliwość? Chłopak interesuje sie supermoto i chce taki zakupić, i zastanawiam sie czy mu pozwolic :)) bym popatrzyła na was, to może sie przekonam ;) pozdrawiam;)
Zapraszamy. Nie ma co myśleć - trzeba kupować i latać póki sezon w pełni. Jak nie wiecie jakie konkretnie moto wybrać to warto też pogadać.
ja właśnie zakupiłem nowy sprzęt i poprzednie suzuki drz 400 sm mam do sprzedania - idealne na początek jak coś :) możemy pogadać na miejscu ;)
Chłopak aż tak nieśmiały ? czy może pomyślał "wyślę dziewczynę to jej nikt nie spławi"... tu nikt nie gryzie i język w gębie każdy nosi ;)
Chłopak aż tak nieśmiały ? czy może pomyślał "wyślę dziewczynę to jej nikt nie spławi"... tu nikt nie gryzie i język w gębie każdy nosi ;)
Ależ skąd, śmiały, śmiały ;) wybierze się razem ze mną, sam z chęcią popatrzy :)
Samej to by mnie nie puścił, zbyt dużo tam płci przeciwnej :p :)
Czyli rozumiem spotykacie sie co środe, tak wieczorkiem ?
mniej więcej od 18 możecie już być ;)
...a ja myślę , że największy problem ma koleżanka Martusia i to ona się musi przekonać nie chłopak bo on już zapewne jest zdecydowany , ale jest to jedno "ale" mam racje ? haha
Zapraszamy. Tylko jest zasada że dziewczynki bez motorów przychodzą z parasolką i mini spódniczką.
mniej więcej od 18 możecie już być ;)
Trening zaczyna się o 17:30. Im wcześniej zbierze się grupa tym wcześniej zaczniemy i więcej pojeździmy... Opony tez same się nie rozstawiają.
martusia napisał/a:Witam :) mam pytanko, mozna podjechac na Bemowo i was poogladac nie mając swojego sprzętu ? Bylaby taka mozliwość? Chłopak interesuje sie supermoto i chce taki zakupić, i zastanawiam sie czy mu pozwolic :)) bym popatrzyła na was, to może sie przekonam ;) pozdrawiam;)
Zapraszamy. Tylko jest zasada że dziewczynki bez motorów przychodzą z parasolką i mini spódniczką.
No tak - regulaminu trzeba przestrzegać. Ale w środę ma być duży upał a w takim przypadku regulamin mówi jasno: ciemne okulary , parasolka i topless :)
snowboarder napisał/a:mniej więcej od 18 możecie już być ;)
Trening zaczyna się o 17:30. Im wcześniej zbierze się grupa tym wcześniej zaczniemy i więcej pojeździmy... Opony tez same się nie rozstawiają.
Gonzo ma racje samo się nie zrobi wcześniej zaczniemy pózniej skończymy :-), no a jak będzie ciepło to szorty można załóżyć, może sabathius nie wyrzuci ;-)
zapowiada się ładna pogoda, powinno być miłe latanko jutro
Strony Poprzednia 1 … 112 113 114 115 116 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.097 sekund, wykonano 59 zapytań