Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Czy jest jakis konkretny plan dzisiejszej "wycieczki" ? ;)
Jump the fuck up!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 298 299 300 301 302 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Postaram się podlecieć!
pzdr
Bartek
Że zacytuję kolege Koso "ktoś chętny na latanie po ASFALCIE"
Miejsce spotkania Ul Popularna koło BRW i Castoramy
Godzina 18:30
Więc on prowadzi... Asfalt bliżej nie określony, ale czy to ważne gdzie ważne żeby jechać :-)
Dla spóznialskich
No koledzy moge was poprowadzić ale w swoim rejonie, który też dopiero poznaje bo mieszkam w Grodzisku od niecałych 2 lat, a co do Warszawy to znam głowne ulice ;D
Z tego co widze to na ulice więcej chętnych niż na lasy ;)
No koledzy moge was poprowadzić ale w swoim rejonie, który też dopiero poznaje bo mieszkam w Grodzisku od niecałych 2 lat, a co do Warszawy to znam głowne ulice ;D
Z tego co widze to na ulice więcej chętnych niż na lasy ;)
Możemy polecieć trasą figla, zero świateł no i spro zakrętów oczywiscie do wyboru wersja asflat lub wersja szutrowa ;-)
Coś ogarniemy nie martwcie się
PLan trasy ?
mi to bez roznicy. Chociaz bloto tez lubie;)
dziś odbieram nowy sprzęt to może następnym razem się przejade z wami :)
dziś odbieram nowy sprzęt to może następnym razem się przejade z wami :)
To na co w koncu sie zdecydowales?
To na co w koncu sie zdecydowales?
KTM 525 EXC 2006 rok z pakietem SM :)
W weekend atakowaliśmy z kumplem kołbiel i zapadła ostateczna decyzja o zmianie aby używać sprzeta do takich zabaw(tu akurat kumpel bo drz szkoda mi było katować - ale kilka podjazdów tam zrobiłem) [url]http://www.youtube.com/user/TheLukaszov/videos[/url]
I jak terror? udał się dzieci zastraszone, staruszki wku.. , kierowcy sterroryzowani?
było zajebiście fajnie. Dzięki chłopaki, że za każdym razem (odpaleniem) na mnie czekaliście;D
I udało im się namówić mnie na szuter ;)
Hermes czekamy na filmik z ronda z zółtą Drz w akcji ;D
Dziękuje wszystkim z dzisiaj i przepraszam za spóznienie,no ale chyba warto było poczekać?
Dzieci,staruszki i kierowcy autobusów wraz z pasażerami sterroryzowani, Lubart nie zostawiamy kolegów w potrzebie (swoją drogą coś jest nie tak dziwny objaw), Koso nie taki szuter straszny jak go malują :-), a do wszystkich jak jutro będziecie oglądać dokumentacje z dzisiejszych wojaży to zwróccie uwagę na jeden bardzo ważny punkt:
JAZDA W GRUPIE Z WIĘKSZYMI ODSTĘPAMI, ZA CIASNO MIEJSCAMI !!! Cały czas myślimy a kolega z przodu ma pierwszeństwo i nie tniemy przez trzy pasy, spokojnie zaczekamy za zakrętem to nie wyścig, a wszyscy mają wrócić cali i zdrowi do domu.
Zaraz będą komentarze ,ale mondrala,zaleciało Panem starszym ale przecież nikt nie ma nawet plastra nie mówiąc o grubszych sprawach. Pozdrawiam i dziękuje do następnego,kogo nie było niech żałuje
no odstępy muszą być, co my peleton rowerowy
[url]http://youtu.be/f5u4jba4nDw[/url]
Strony Poprzednia 1 … 298 299 300 301 302 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.105 sekund, wykonano 45 zapytań