1

Temat: sx-f czy crf?

Grzebałem w histori ale za wiele informacji nie znalazłem. Chcę kupić i przerobić na sm jeden z powyższych. W grę wchodzą roczniki 2008 (16-18tyś pln).

Pytanie mam takie:

Który jest bardziej wart polecenia i dlaczego.

Husqvarne odstawiam w kąt i chcę zakupić motocykl tylko na tor. Chodzi mi bardziej o takie rzeczy jak trwałość, dostępność częśći i akcesoriów i i ich ceny.
Liczę że różnicę są drobne, ale wolę zapytać.

Chyba że znajdzi sie w miarę młody, seryjny smr w cenie do 23tyś.

z góry dzięki za opowiedź.

pzdr.

2

Odp: sx-f czy crf?

hmmm z tego co ja doświadczyłem, i z tego co doświadczył kolega forumowy (i nie tylko) Crisson to lepiej kupić seryjne SM

A wybierając między CRF a SX-f to wybrał bym Crf-ke

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

3

MendeZ napisał/a:

.Husqvarne odstawiam w kąt i chcę zakupić motocykl tylko na tor.

Hmm , wiec husqvarną juz sie nie da scigac ?? Dlaczego nie husqvarna ???

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

4

Oczywiście że się da.

Jest to sprawa osobistej niechęci i antysympatii do improtera która powoli zmienia mnie w paranoika.

Druga rzecz, nie chcę mieć już motocykla drogowego a huska zawsze by mnie kusiła :)

Czekam tylko na nowe sprzęgło i zostanie wystawiona na sprzedaż.

5

Mam przed sobą podobną decyzję i jestem zdecydowany na CRFe. Moi kumple przesiedli się na Hondy (co prawda w MX), ale bardzo sobie chwalą ten sprzęt.

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

6

a jaki masz model i rok huski ?? potzrebujesz sprzegło moze ci moje bym sprzedał ?? :)

Co do CRF-y to szybko sie zawory wypalaja wiec ... :P wybór jest prosty ;)

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

7

senso napisał/a:

wiec ...  wybór jest prosty

Yamaha

Pozdrawiam
Piotrek #13
YZ450F SUPERMOTARD

8

senso napisał/a:

a jaki masz model i rok huski ?? potzrebujesz sprzegło moze ci moje bym sprzedał ?? :) Co do CRF-y to szybko sie zawory wypalaja wiec ... :P wybór jest prosty ;)

chyba w 5 latkach:) nowe modele od 2007 nie maja tego:)

KACZOR