Odp: Supermoto Terror - Śląsk
chyba znam ekipe z holdy w rydultowach tez tam smigalem a spotkalismy my sie na torze w klokocinie o ile dobrze pamietam :D
jeszcze jedno orietuje sie ktos kiedy sa jakies rajdy off road w okolicy do 100 km ;p
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 114 115 116 117 118 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chyba znam ekipe z holdy w rydultowach tez tam smigalem a spotkalismy my sie na torze w klokocinie o ile dobrze pamietam :D
jeszcze jedno orietuje sie ktos kiedy sa jakies rajdy off road w okolicy do 100 km ;p
Cicho się zrobiło...
Panowie, jutro mam "niby" wolne, latamy coś? rano nie bardzo, późnym wieczorem ewentualnie lub w środku dnia :D:D
Dajcie znak bo nowi przybyli a jakoś śmigam praktycznie w 2 albo 3 osoby zawsze...
Kolejna sprawa, Daniken obiecałeś w zeszłym tygodniu filmacza :] Peka postaraj się też coś ukulać :] Na YT nudy, tutaj też nudy... DZIAŁAMY, nie opierdalamy się!
Pozdro
ja jestem wolny w ten weekend dopiero, bo mam egzamin do zdania i moto sie kisi w garazu. Jezeli macie jakies plany to sie pisze;)
Co ja ? nic nie obiecywałem :D Pracuje nad jednym ale do ukończenia jeszcze daleka droga :D muszę mieć więcej materiału, żeby nie był taki monotonny a jak narazie to sam ganiam po okolicach ;D
Wnosze o zrobienie filmu z bananami!
Sam narazie nie mam czasu na filmy ;/
[url]http://www.youtube.com/watch?v=1aBG8RMAM7w[/url]
Zimno dzisiaj
[url]http://forum.supermoto.pl/post98287.html#p98287[/url]
Zebrać się w sobie chłopy i wpadać do wro na legalny terror
Kurcze fajna sprawa takie coś. Bardzo poważnie się zastanawiam czy by nie wpaść :)
też bym skoczył, akurat jakoś w tym czasie zaczyna mi się sezon na sm, tak że jestem chętny.
Też się wstępnie pisze :)
Już rezerwuję ten termin :)
No to lecimy :D Przyczepa ?
Przyczepa. Zgrabna 3.
Ja mogę wziąść 1'go.
Ja mogę wziąść 1'go.
Przygarniesz ? :)
Strony Poprzednia 1 … 114 115 116 117 118 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 52 zapytań