Odp: Własna okleina
To moze troche inne paytanko; mam juz oklein, ale jak przygotowac plastiki do oklejania ? ? ?
Husaberg F(E)S 570
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Własna okleina
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To moze troche inne paytanko; mam juz oklein, ale jak przygotowac plastiki do oklejania ? ? ?
pewnie musisz odtłuścić i dobrze wyczyscic a jak nie to sa filmiki na necie ;)
Radziu, porządne mycie i odtłuszczenie plastików. To załatwi sprawę przed naklejeniem okleiny.
na początku proponuję gąbeczka woda i płyn np do mycia naczyń, wysuszyć a później denaturatem (nie rozpuszczalnikiem).
Najpierw wypoleruj to pasta polerska TEMPO ktora usunie resztki kleju po naklejkach, i inne syfy, potem benzynka lakowa, badz jakis contact cleaner i wtedy okleinka
Czy ktoś coś wie co się dzieje z blitzmoto?
0 odzewu na maila... dzwoniłem kilka razy i nic...
To sie biore do robotki dzisiaj :)
Dysponuję ktoś może szablonami do exc 450 2005-2007r.?
Radziu żadnych past polerskich , w firmie przy oklejaniu fur do odtłuszczenia używamy izopropylenu, ale denaturat też może być.
W trwałości okleiny najważniejszy jest laminat, jak jest płynny to prędzej czy póżniej ch.. ją trafi. Jak jest stały to jest nie do zajebania.
Gdybym miał zwymiarowane szablony w skali 1:1 , to bym mógł ciulać okleiny na potęgę. Niestety z tymi szablonami jest wciul roboty na którą nie mam czasu.
Się cenią w tym nomoto.pl 599 za komplet, m2 wydruku na najlepszej folii na rynku + laminat stały wylewany to 180zł. Myślę że komplet na m2 wejdzie bez problemu.
Blef robi szablony + projekty, ja drukują i laminuję i robimy business ;)
spoko :D możemy działać tylko trzeb skompletować szablony najbardziej popularnych sprzetów :D
Czy ktoś coś wie co się dzieje z blitzmoto?
0 odzewu na maila... dzwoniłem kilka razy i nic...
Nic sie nie dzieje, mi odpisali po 2 tygodniach.
moze nie wyrabiaja z produkcja znak ze trzeba konkurencje otwierać :D
róbcie róbcie
Widze nie tylko ja mam z nimi problem, a może znacie jakąś inną wartą polecenia firme ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Własna okleina
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 76 zapytań