Odp: allegro - ktm 525 exc ktoś zna?
xc4 równiez ma walki na lozyskach i do teog 3 pompy oleju ;)
KTM the best fuck the rest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » allegro - ktm 525 exc ktoś zna?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
xc4 równiez ma walki na lozyskach i do teog 3 pompy oleju ;)
A do czego ta trzecia?
musial bym do manuala zerknac jedna smaruje rozrzad jedna cylinder a trzeci hmmm .... chyba wał
chcesz sprzęta w bdb stanie po wymienie tłoko 10 mth temu to przyczaj na mojego, w sumie jest wystawiony ale bez ciśnienia na sprzedaż. . . fot w sygnaturce poniżej - link do bikepics
hehe koleś już obniżył cenę.
Btw. temat super się rozwinął. Nie miałem pojęcia, że RFS'y miały więcej mocy na papierze niż XC4, ale z tego co widziałem to nowa 350 bierze na odejście 525 : P
chcesz sprzęta w bdb stanie po wymienie tłoko 10 mth temu to przyczaj na mojego, w sumie jest wystawiony ale bez ciśnienia na sprzedaż. . . fot w sygnaturce poniżej - link do bikepics
Obserwowałem twój sprzęt na allegro ale niestety jest poza zasięgiem cenowym dla mnie :/ A przynajmniej zamiast "dużo dodatków" bym wolał kompletne koła supermoto do zestawu :)
hehe koleś już obniżył cenę.
Btw. temat super się rozwinął. Nie miałem pojęcia, że RFS'y miały więcej mocy na papierze niż XC4, ale z tego co widziałem to nowa 350 bierze na odejście 525 : P
Nie zgodzę się, ma szybszą reakcje jest poręczniejsza i dużo wybcza, co za tym generalnie jest szybsza.
Ale na odejście nawet 450 nie daje rady.
Mamy w bandzie 4 nówki 350, 530, 450, 400 i tylko moją 400 bije na przyśpieszenie.
sory 5 - 350 o jednej zapomniałem bo gość mało aktywny jest
Ale 525 też nie jest szczególnie mocny. mam wrazenie, że jest trochę ubogo zestrojony fabrycznie.
Ale to nówki to wszystkie nówki, tak? A mi chodziło o porównanie starego 525 z nową 350 : ). Ja mam starą 450 - przerabiam na 525 albo 540 jeszcze zobaczę, ale z nowymi sprzętami to nawet na długiej prostej są problemy. Co do zawieszenia to jest dużo lepszę w nowych sprzętach?
drabina napisał/a:hehe koleś już obniżył cenę.
Btw. temat super się rozwinął. Nie miałem pojęcia, że RFS'y miały więcej mocy na papierze niż XC4, ale z tego co widziałem to nowa 350 bierze na odejście 525 : PNie zgodzę się, ma szybszą reakcje jest poręczniejsza i dużo wybcza, co za tym generalnie jest szybsza.
Ale na odejście nawet 450 nie daje rady.
Mamy w bandzie 4 nówki 350, 530, 450, 400 i tylko moją 400 bije na przyśpieszenie.sory 5 - 350 o jednej zapomniałem bo gość mało aktywny jest
nówki z 2012 to 350, z 2011 jest 530 , 450 z 2004 do 2006 no i moja 400 z 2002
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » allegro - ktm 525 exc ktoś zna?
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 78 zapytań