Odp: Supermotowy Terror Warszawy
ktoś jedzie się pokurzyć dziś?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 293 294 295 296 297 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ktoś jedzie się pokurzyć dziś?
Panowie Terroryści,
Gdyby ktoś z Was chciał zrobić coś dobrego i zasiać terror na parkowych alejkach na Ochocie, to zapraszam:
[url]http://forum.motocyklistow.pl/index.php?%2Ftopic%2F153918-dom-dziecka-warszawa-03062012%2F[/url]
Odwiedzamy z motocyklami ten dom dziecka już któryś raz z rzędu od ładnych paru lat, więc tym razem może
warto pokazać dzieciakom supermociaki
Panowie Terroryści,
Gdyby ktoś z Was chciał zrobić coś dobrego i zasiać terror na parkowych alejkach na Ochocie, to zapraszam:
[url]http://forum.motocyklistow.pl/index.php?%2Ftopic%2F153918-dom-dziecka-warszawa-03062012%2F[/url]
Odwiedzamy z motocyklami ten dom dziecka już któryś raz z rzędu od ładnych paru lat, więc tym razem może
warto pokazać dzieciakom supermociaki
Samson, załóż oddzielny temat by informacja nie zniknęła zbyt szybko.
Nikt chyba nie ma na swoim sumieniu więcej przestraszonych dzieciaków hm... :( żadna inna grupa motocyklowa :(
Zatem panowie, staruszki to tak, te straszymy nadal ale... warto odkupić swoje winy, równocześnie niosąc tym dzieciakom tyle radości. :) A uwierzcie mi na słowo... zobaczycie skąd pochodzi określenie "cieszyć się jak dziecko" tyle dacie im radości.
Seba ma racje prośba o założenie nowego tematu i przesłanie kontaktu telefonicznego celem organizacyjnym
, postaramy się stawić i "okdupić nasze winy, równocześnie niosąc tym dzieciakom tyle radości"
P.S. Samson byłeś teraz na treningu husaberg-iem >??
a ja nadal nie spotkałem zadnego off road maniaka:(
a ja nadal nie spotkałem zadnego off road maniaka:(
Piżol, a dziwisz się ? Bo to forum SUPERMOTO.PL a nie... Adventure.pl... wyprawy.pl, przeprawy.pl... samemu się zakopać/samemu wykopać.pl lub coś podobnego :D
Gdyby nie fakt, że fajny z Ciebie gość i KILKA razy nawet lataliśmy... To ja bym Ci powiedział do słuchu ;)
Gdzie masz se wsadzić swoją szybko się ścierającą kostkę ;) hihi...
jestem zalogowany na kazdym forum,wykop i wkop motur:) i nic,echo nikt nie jezdzi w stolicy na kostkach....wszyscy pewnie plasticzek ładny umyty i lansik pod mc donald:)
Piżol, jeśli znajdę luźnego tysiaka (to pryskam do Meksyku) a inna opcja... to dokupienie dużych kół. Wtedy będziemy gadać ;)
dawaj się ustawiamy do góry kalwarii
Byłem ok 9.00 w Górze. Wjechałem na poligon ale nie było nikogo. Oczywiście byłem furą. ;)
jestem zalogowany na kazdym forum,wykop i wkop motur:) i nic,echo nikt nie jezdzi w stolicy na kostkach....wszyscy pewnie plasticzek ładny umyty i lansik pod mc donald:)
Co ty gadasz, w wawie coraz więcej miejscówek się robi, sporo ludzi lata w terenie.
jak byście od czasu do czasu wpadli do mnie na poligon to byście poznali ludzi którzy jeżdżą i nie używają do ustawek internetu ale też komórek "czyt telefonów komórkowych" :)
mi to obojętne można w ogóle uderzyć kiedy w tamtą stronę
dobra trole idę się przeturlać
Bamboocha !
~21:10, czarna drz, biały kask, krótka guma, wisłostrada na wysokości fontan, WHO ?
Strony Poprzednia 1 … 293 294 295 296 297 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 42 zapytań