Odp: Terror Kraków, okolice ?!
trochę ćwiczeń z jazdy na kole
To mnie interesuje! Ile tak orientacyjnie km możemy nabic ? Pytam ponieważ obsługa gwarncyjna mi się zbliża niebawem.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
trochę ćwiczeń z jazdy na kole
To mnie interesuje! Ile tak orientacyjnie km możemy nabic ? Pytam ponieważ obsługa gwarncyjna mi się zbliża niebawem.
Myślę, że szału nie będzie, maksymalnie 60-80km w pierwszym etapie (do powrotu na miejsce zbiórki), a co potem to trudno ocenić.
Wstępnie mamy zapowiedzianych: 1xDRZ400 SM, 2x640 SM, 1x525 EXC, 1xTransalp 650.
policho napisał/a:trochę ćwiczeń z jazdy na kole
To mnie interesuje!
Powinien być kolega, który ogarnia ten temat, więc zawsze coś podpowie. Miejscówka już oblukana. Szeroko, płasko i ruch praktycznie zerowy w weekend.
jeszcze myslalem nad zmiana planow w weekend, zeby tez z wami polatac.
Ale z tego co widze to bedzie niestety padac... takze odpuszczam.
Mysle ze znajdzie sie jeszcze nie jedna okazja :)
ps. nie jezdzijcie z kwkm, on zawsze straszna wioche robi :P
jeszcze myslalem nad zmiana planow w weekend, zeby tez z wami polatac.
Ale z tego co widze to bedzie niestety padac... takze odpuszczam.Mysle ze znajdzie sie jeszcze nie jedna okazja :)
ps. nie jezdzijcie z kwkm, on zawsze straszna wioche robi :P
Ja tam deszczu w zapowiedziach na niedzielę nie widzę [url]http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=511[/url]
Zobaczymy, moze wpadne ;)
Policho, ja się piszę! Najbardziej na etap z ogarnianiem gumowania :-) A wioskę to tylko robie jak z fistachem latam, bo ogólnie za nim nie przepadam i mam nadzieję że dzięki temu się ode mnie odczepi ;)
Policho, jasny gwint, spóźniłem się 15min i już się zawineliscie :/ jechałem od wieliczki, pasem obok lotosa, staliscie jeszcze w ten czas obok myjni na bp, zanim się nawinalem na dole na krzyżowce, to was już nie było :(
Pech jak diabli, jakbyś chociaż zatrąbił to byśmy Cię zauważyli. Na usprawiedliwienie podam, że czekaliśmy dokładnie 15 min na spóźnialskich.
Dzięki poradom kolegi rozpocząłem swoją "przygodę" z gumowaniem, a w przyszły weekend, o ile pogoda pozwoli, będzie ciąg dalszy.
Może macie jakieś propozycje co do następnego wypadu w następny weekend? Chętnie się podłączę pod jakąś nową trasę dedykowaną pod supermoto, byle by nie za daleko i nie za turystycznie ;).
Nie masz się co usprawiedliwiać, to ja nie byłem na czas, a trabilem ale klakson u mnie nie powala :-) Jeśli chodzi o następny wypad, to jak najbardziej gumowanie! My z fistachem na ogół napieramy po mieście, ale można by np przelecieć Wieiczka- Dobczyce -Kasina, jest tam dość kręto. Tak czy inaczej bliżej weekendu, łapiemy się w temacie.
My z fistachem na ogół napieramy po mieście, ale można by np przelecieć Wieliczka- Dobczyce -Kasina, jest tam dość kręto. Tak czy inaczej bliżej weekendu, łapiemy się w temacie.
Znam drogę bardzo dobrze i piszę się oczywiście. Mogę nawet zaproponować jakieś okoliczne modyfikacje trasy co by za nudno nie było :)
Mila niedziela, mimo tego ze policho wybral sciezke w zupelnosci nie pasujaca do opon szosowych ;p
Na winklach przed Kasina uwazajcie bo naprawiali droge metoda "na gow.. sypiemy drobne kamyczki" i pelno tego tam... tydzien temu tam latalem i masakra jakas... no chyba ze deszcze to juz pozmywaly wszystko....
A gdzie macie tą ustronną miejscówkę do gumowania? Jeśli to nie tajemnica :)
W Niepołomicach.
Mamy już plany na niedzielę ?
Planów SM na niedzielę brak. Jedziemy na Podhale - rozpoczęcie sezonu. Zbiórka do wyjazdu 9.30 BP Solvay.
W przyszły weekend mamy zamiar wybrać się do Radomia na tor. Jazdy w niedzielę. Tor wybitnie pasujący pod SM.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 67 zapytań