Odp: SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
daj znać jak kupisz.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
daj znać jak kupisz.
Panowie, ja często w weekendy jestem w Łodzi odwiedzić moje rodzinne miasto. Jak będę to może ustawimy się na mały terror.
Pozdro.
no i pasuje. Lodz zaczyna rosnac w sile :)
mamy jakies miejsca do polatania na SM ? jesli chodzi o enduro/cross to znam sporo bo siedze w tym od paru lat :)
dodam, ze jak kumpel sprzeda yz426 to tez kupuje enduracza i koła SM :D więc będzie ekipa :)
Lodz to calkiem spore miasto. Dookola lasy. Sporo duuuuzych marketowych parkingow. Miejscowek nam nie zabraknie. Podaj miejscowki na enduro :P
na eduro mamy pare zwirowni, całkiem fajny przelot do strykowa, potem sam tor w strykowie, w Konstantynowie prywatny tor crossowy, piątkowisko ma ozywać na poczatek sezonu, do tego znajomy ma prywatną zwirownie na której mozna latać :) no ale to tylko na kołach enduro :)
na eduro mamy pare zwirowni, całkiem fajny przelot do strykowa, potem sam tor w strykowie, w Konstantynowie prywatny tor crossowy, piątkowisko ma ozywać na poczatek sezonu, do tego znajomy ma prywatną zwirownie na której mozna latać :) no ale to tylko na kołach enduro :)
ten prywatny tor o którym piszesz to obok szkoły w srebrnej?
dokładnie :)
Na koniec sezonu mozemy polatac na kostkach :)
Jeszcze latamy z 77Kanzas na kostkach. Podaj na mapie google ta trase na skroty do Strykowa. Nie moglismy jej oganac :)
Witam wiare z okolic Łodzi, robicie gdzieś jakieś regularne ustawki?
ja na razie tylko enduro szukam kółek do SM
Kto szuka ten znajdzie... w najbliższy weekend jest bajzel na starcie to na pewno coś wygarniecie
Ja się kręcę sporo wieczorami po Łodzi i.... nuda. Nie widziałem żadnego SM,po parkingach jeździcie? ;-P Ze szlifierkami nie ma co,odpadają w przedbiegach na starcie... Co do enduro widziałem że teraz jest dobrze wyjeżdzone za górką narciarską w Zgierzu ;-)
To podbij do mnie dzis latam :D ale po 18 na rado-wsch :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 72 zapytań