Temat: Sm 610 - problem ze skrzynia po wymianie oleju na motul5000 10w40
Witam mam maly a wzasadzie w nwerwiający duży problem wyczytałem na necie [url]http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/132020-husqvarna-te-610-sm/[/url] z tym ze nie wzialem pod uwage ze silnik w mojej husce jest wrzucony z rocznika 2005 przynajmniej tak upieral sie wczesniejszy wlascieiel i w zasadzie po ogledzinach na przeroncyh zdjeciach stwierdzilem ze rzeczywisie w 99% jest to slinik z tego rocznika do tego tylko na rozruszniku i teraz tak zaliczylem małą glebę na lewą strone złamałem klamkę sprzęgła która w zasadzie juz byla wczesniej zlamana i spawana kupilem inna niz wczesniej do tego linka to reperaturka linki wiec nypel jest wkrecany sruba do linki linke skrocilem bo pare ogniw poszlo przy czym tez wym,nielem wtedy olej na tego motula 5000 i jak juz doszlo do pelnej reanimacji i 1 odpalenia to sie okazalo ze na luz jest strasznie ciezko wyrzucić kiedy juz sie stoi w miejscu i w masakra najlepsze ze jest to ze nie wiem czxy to gtez nie przez to ze uderzyla na dzwigienke jak glebłem Pomozcie! :D bo inaczej to mi Noga ODPADNIE:p