16

Odp: bledny vin w papierach

poki co transport pelna profesja. we czwartek pod warszawa kurierowi przekazalem kase za moto oraz dokumentacje. dzis moto zostalo odebrane od anglika. z tego co widze na zdjeciach (cykal je anglik) pelna profesja. moto zabezpieczone na pace gabkami (mercedes sprinter) - a nie tak jak u innych na lawecie przypiete pasami. odbior moto z lublina prawdopodobnie wtorek/sroda wiec zdam dalsza relacje.

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

17

Fajnie, że opisujesz - na pewno nie jednemu się przyda taka informacja.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

18 Ostatnio edytowany przez vlo (2012-05-02 14:49:58)

nie zaczynajac nowego tematu wiec kontynuując:

- jaki olej polecicie? w serwisowce jest sae 10w30 ale podejda tez 10w40 oraz 10w50? filtr wymieniam przy kazdej zmianie oleju czy np co druga itp?
- moto nie przeszlo dzis badan technicznych. dowiedzialem sie ze lampa nie jest uniwersalna tylko kosi w lewo jak to w uk i mam deczke przy glosny tlumik o jakies 30db - bede musial go rozkrecic i cos wsadzic bobnie chce mi sie montowac ori na sam przeglad - obecnie mam fmf power core 4.
- czy na waznym mot + polskie ubezpieczenie mozna legalnie ganiac po drogach? dzwonilem do pzu nie wiedza powiedzieli aby zadzwonic do wydzialu komunikacji. dzwonikie do wydzialu komunikacji - nie wiedza bo to policja sprawdza. paranoja ;)
- z firmy transportowej jestem mega zadowolony. jak bede mial czas to usiade i opisze szezej.

tu link do zdjecia [url]http://forum.supermoto.pl/post96615.html#p96615[/url]

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach