1

Temat: Spodnie Cross/Enduro na Asfalt?

Witam jestem w trakcie kupna spodni na moją Huske zawsze podobaly mi sie gacie na enduraka i tu wlasnie pytanie bo z tego co wiem to trzeba osobno kupic nakolanniki itp. brat doradza tekstylne ale mimo chce was zapytac czy ktos smiga w owych gaciach na enduraka na swoim sm i jak sie sprawuja z gory dzieki za odp.
PZDR4ALL

Ogień z DuPy !!

2

Odp: Spodnie Cross/Enduro na Asfalt?

welna_ napisał/a:

Witam jestem w trakcie kupna spodni na moją Huske zawsze podobaly mi sie gacie na enduraka i tu wlasnie pytanie bo z tego co wiem to trzeba osobno kupic nakolanniki itp. brat doradza tekstylne ale mimo chce was zapytac czy ktos smiga w owych gaciach na enduraka na swoim sm i jak sie sprawuja z gory dzieki za odp.
PZDR4ALL

ja mam oneal hardwear(to niby jakaś top seria), po upadku na betonie przy około 30 km zrobiło się przetarcie na kolanie :) możliwe że pomógł w tym ochraniacz, tak czy siak marnie widzę upadek przy większej prędkości.

SUZUKI DRZ 400 SM K6 ---> KTM 525 EXC SM

3

temat poruszany kilkakrotnie - takie spodnie to do offroadu idealne ale oczywiście trzeba dokupić ochraniacze
a na asfalt - tylko skóra

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

4

no to już wszystko Jasne :) Dzieki za pomoc w taki razie zaczynam szukac jakies tekstylne gacie :)
PZDR4ALL

Ogień z DuPy !!

5

przeciez MVD robi spodnie na wzor crossowych tyle ze ze skory