1 Ostatnio edytowany przez policho (2012-04-19 15:04:46)

Temat: Szkolenie/Trening Supermoto w Lublinie 29.04

Organizujemy szkolenie praktyczne jazdy na Supermoto. Odbędzie się na torze w Lublinie w niedzielę 29.04 podczas pierwszej tury 9.00-14.00. Orientacyjny czas trwania 2h, prowadzącym szkolenie będzie Mistrz Polski Supermoto w klasie Open Piotr Kaczorowski. Jest to część dodatek do forumowego wyjazdu na tor w Lublinie.
Każdy chętny dopisuje się do listy w temacie [url]http://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/viewtopic.php?f=71&t=17193&start=0[/url] z odpowiednią adnotacją.
W treningu bierzemy udział na własnym motocyklu. Orientacyjny koszt 50-75zł w zależności od ilości chętnych plus standardowa opłata za wjazd na tor Lublin 60-100zł w zależności od ogólnej liczby jeżdżących podczas pierwszej rury 9.00-14.00. Zajęcia rozpoczynają się ok. godziny 9.30.

Informację możecie przekazać dalej, ale tylko osoby kontaktujące się ze mną bezpośrednio PW lub czerako@wp.pl, lub wpisane w w.w. temacie będą mogły brać udział w szkoleniu. Szkolenie jest dedykowane do osób znających już podstawy jazdy na motocyklu (nie koniecznie SM), nie jest dla początkujących motocyklistów.

Grupa uczestników zostaje ograniczona do 20 osób. Tak więc  liczy się kolejność zgłoszeń (wpis w temacie, PW, mail). Jak przekroczymy 20 informację wpisze w tu w temacie i reszta chętnych trafi na listę rezerwową.

Po szczegóły odsyłam do tematów:
[url]http://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/viewtopic.php?f=102&t=17365[/url]
[url]http://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/viewtopic.php?f=71&t=17193&start=0[/url]

---
KTM LC4 690 SMC R 2012, Husqvarna TE610/SM 1993
części zamienne - multimoto@o2.pl

2

Odp: Szkolenie/Trening Supermoto w Lublinie 29.04

Tylko przypominam o szkoleniu/treningu. Oczywiście wszystko nadal aktualne. Z Krakowa jedziemy sporą ekipą, ok. 15 osób, większość na motocyklach nie Supermoto, więc miejsca na szkolenie jeszcze są.
W razie niedosytu można za niższą opłatą o 25% zostać na drugą turę 14.00-19.00 i pośmigać po torze wykorzystując wskazówki z treningu z Piotrem Kaczorowskim.

---

3

tylko ja się z forum zapisałem??

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

4 Ostatnio edytowany przez policho (2012-04-27 14:09:05)

Z tego forum jest zapisanych 3 osoby. W sumie mało, ale pewnie większość mogła by uczyć innych więc nie ma się co dziwić ;). Przy mocno napiętym grafiku Kaczorowskiego takie treningi są dość trudne do zorganizowania, a cena również nie powala na ziemię.
W sumie jest nas ok 8 osób do Supermoto, więc może ktoś się jeszcze skusi. Dla potrzebujących mamy jeszcze dwa miejsca noclegowe zarezerwowane niedaleko toru, na ul.Żeglarskiej w pensjonacie Fregata.
Wszystkie osoby, które do mnie pisały zgłosiłem już do PZM jako biorących udział w treningu na torze w Lublinie. Nie musicie tego robić indywidualnie.
Wyjazdy grupowe do Lublina na tor organizuję już trzeci rok po kilka razy w sezonie i jak do tej pory wszyscy byli zadowoleni. Tym razem pierwszy raz będę jeździł na Supermoto i dlatego powstał pomysł treningu z zajęciami praktycznymi aby podszlifować umiejętności.

---

5

możesz mnie też dopisać?

6

Materka napisał/a:

możesz mnie też dopisać?

Tak, prześlij mi na maila czerako@wp.pl imię, nazwisko i nr tel. kontaktowego.

---

7

Bondek napisał/a:

tylko ja się z forum zapisałem??

Może dlatego że masz najbliżej ;p

SMCR AKR