dr Gonzo napisał/a:Wanted napisał/a:powiedzcie mi cos o tej rekrutacji co zrobić jak chce przyjść na trening w środę ?
Pobierasz deklaracje członkowską ze strony: [url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/kontakt.html[/url]
Przyjeżdżasz na trening i prosisz żeby ktoś Ci się na niej podpisał (polecił Cie).
Jedziesz na Pańska płacisz i składasz deklaracje i już. (Deklarację członkowską składamy w sekretariacie AP na ul. Pańskiej 85 (pok. 1 - I piętro).)
kolega nieco uprościł sprawę i zapomniał o oczywistej oczywistosci dla tych co byli ale dla tych co nie byli niekoniecznie:
1. nalezy ubrać sie odpowiednio do okoliczności w jakies wystrzałowe ciuszki (prada, bershka,tatuum) nie radze zapomniec o bieliźnie (triumph czy cos innego oddychajacego)
2. minispódniczki są niewskazane (jak równiez brak ochraniaczy na grzbiet i kolana)
3. szpilki tylko w ostateczności i pod warunkiem ze obcas ma nie więcej niz 10 cm. Sabatius ma w zwyczaju wyperdalać klientów w adidiasach dla ich własnego dobra.
4. rękawiczki skórkowe najlepiej irchowe, kolor i fason dowolny.
5. O nakryciu głowy nie wspomnę.
Z rzeczy wokołowyprawowych sugeruje zabrac napoje (bo sie ciepło człowiekowi robi bez wzgledu na pogodę). Jakąs kase na nieprzewidziane przygody (chyba w żadnym innym miejscu nie widziałem tyle urwanych klamek, dziurawych opon, uebanych lustereczek do poprawiania makijazu,
Komplet kluczy do remontu silnika nie jest niezbędny - raczej ktos tam cos na ogół ma ;)
to pisałem ja: Reklamacje Reklamacji.
płomień tańczący na kurhanach wrogów.