4,126

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

hermes napisał/a:
Wanted napisał/a:
hermes napisał/a:

Wanted: Mokotów,

Panowie i Gałka
Ten weekend ma być kiszka pogodowa za to w przyszłym tygodniu pogoda moto-rowa więc nie pozostaje nam nic innego jak zorganizować ustawkę na przyszły tydzień . Tak z ciekawości zapytam czy poranne sobotnie latanie pasuje większości (chyba wszyscy mają więcej czasu na latanie)?

qnik może zrobisz mapkę trasy figla - bo kiedyś zrobi nam numer i nas zgubi na zakrętach to będzie smiesznie :-) jak się będziemy błąkać.

nom i ja jestem za a i w sumie w koncu przydało by sie zrobić przegląd bo już 2 miesicie bez ;/ nie mam jednego pomarańczowego kierunku ma ktoś może zaprzyjaźniona stacje kontroli która podbije bez ?

Ja mam jeden wolny kierunek jak chcesz zapraszam  oddam za przysłowiowe 0,5L oczywiście benzyny :-) 95 PB
dziękuje bardzo ale chyba wole mieć 2 takie same :p hehe poza tym kupie sobie chyba ledy żeby ładniej wyglądało :P
Jeśli chodzi o stacje to takie rzeczy nie na ogólnym!

Suzuki drz 400 SM K6

4,127

Chwilowa poprawa pogody, takie oko cyklonu :), idę polatać po okolicy

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

4,128

SUPERMOTO napisał/a:

Chwilowa poprawa pogody, takie oko cyklonu :), idę polatać po okolicy

było sie odezwać polatał bym z Tobą ...

Suzuki drz 400 SM K6

4,129

Może w środę po pracach ziemnych na torze na Bemowie zrobimy trochę hałasu na mieście?

4,130

dr Gonzo napisał/a:

Może w środę po pracach ziemnych na torze na Bemowie zrobimy trochę hałasu na mieście?

dobry pomysł jestem zaaaaaaaaaa :)

Suzuki drz 400 SM K6

4,131

tak po 16 idę się przeturlać, jak ktoś też to tel poniżej

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

4,132

Cholera chyba wszyscy w robocie o tej porze, moze ktos jutro przed poludniem ma wolny czas, chyba w tym nadarzynie zbadam co tam jest

4,133

ja jutro jeszcze mam szkołę ale czwartek mam cały wolno :) jak coś będziesz działać to pisz POZDRO

Suzuki drz 400 SM K6

4,134

podaj tel, ktoś jeszcze ma jutro wolne ?

4,135

793093334 ale nie rano wcześnie bo nie lubie wstawać  i nie jak będzie mokro bo mam torówki założone :)

Suzuki drz 400 SM K6

4,136

torówki? slick'i? to dupa nie pojeździsz za bardzo bo ma być +5 stopni  tylko

4,137

slicki nie ale takie miękkie ... no nie wiem hmmm poza tym muszę zrobić przegląd bo jakaś idiotka mi znowu wyjedzie i będę miał pozamiatane :( ... juz dzis dostalem 50 zł za brak "dowodu rej " xD jak ja kocham drogówkę ;/

Suzuki drz 400 SM K6

4,138

Wanted napisał/a:

slicki nie ale takie miękkie ... no nie wiem hmmm poza tym muszę zrobić przegląd bo jakaś idiotka mi znowu wyjedzie i będę miał pozamiatane :( ... juz dzis dostalem 50 zł za brak "dowodu rej " xD jak ja kocham drogówkę ;/

Zatrzymałeś się do kontroli na SM? Ja odpadam jutro robota, może w Święta albo lany poniedziałek :-)

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

4,139 Ostatnio edytowany przez Wanted (2012-04-04 23:59:00)

padało dziś ... nom wiec sie zatrzymałem . jak juz wspominałem mam nie odpowiednią gumę na mokre :( a w świeta ma padać śnieg wiec lipton ! :D

Suzuki drz 400 SM K6

4,140

Wanted napisał/a:

Ja we wtorek 100pln "jazda po chodniku" :( czyli sezon rozpoczęty !

LC4