Odp: powiadomienie o PW
Hurrra, dziękujemy!!
Dobrze, że Cię wypuścili ;);)
"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » powiadomienie o PW
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hurrra, dziękujemy!!
Dobrze, że Cię wypuścili ;);)
Nie wiem z czego się tak cieszycie.
Jedno naprawione a pięć innych zepsute.
Co tam hakerku nie działa? :/
Kochany Jakubku byłem bardziej szczęśliwy kiedy wchodząc na główną stronę widziałem nowe posty a nie jak teraz sądzę tylko nowe tematy.
W dodatku po najechaniu kursorem widzę tylko pierwszy a nie ostatni post.
Kolejna sprawa, jeżeli nowy post ma fotkę to po najechaniu kursorem, ta fotka jest na prawie całym moim ekranie.
Czuję się również zdruzgotany tym, że musiałem usunąć wiadomości ze skrzynki "wysłane" ponieważ mogę ich mieć znowu tylko 100.
A no to wszystko jasne mogłeś napisać że chodzi Ci o [url=http://www.supermoto.pl]www.supermoto.pl[/url] a nie główną forum.
No i jak teraz? ;-))
Jesteś boski!:D
Ale się słodko zrobiło.
I teraz to już chyba wszyscy szczęśliwi będą.
Problemow ciag dalszy. Ja z kolei mam teraz permanentne powiadomienie o nowej wiadomosci. Wczoraj odczytalem wszystkie. Dzisiaj nie bylo zadnej nowej, a mimo to, powiadomienie wali caly czas po oczach pogrubiona czcionka.
Problemow ciag dalszy. Ja z kolei mam teraz permanentne powiadomienie o nowej wiadomosci. Wczoraj odczytalem wszystkie. Dzisiaj nie bylo zadnej nowej, a mimo to, powiadomienie wali caly czas po oczach pogrubiona czcionka.
Mi Jakubek na wszystko co złego z działaniem forum kazał czyścić ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki....i zawsze pomagało:)
A może Jery, zostałeś po prostu "naznaczony" ;D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » powiadomienie o PW
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 73 zapytań