Odp: Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM
:) zrobione, tylko u mnie może być problem bo w tamtym roku jeździłem z numerem 999 a tu widzę że tylko numery do 50 , zobaczymy co mi odpiszą.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:) zrobione, tylko u mnie może być problem bo w tamtym roku jeździłem z numerem 999 a tu widzę że tylko numery do 50 , zobaczymy co mi odpiszą.
lej na to, ja mam 44 a otwartej w pucharze
Zrobione :) 93
Zrobione :) 93
w której klasie bedziesz leciał?
Kurde nie wiem jeszcze, ciągle się zastanawiam ostatnio leciałem w 250. a Ty ?
Zielone tło i białe cyfry ????!!!!! Z I E L O N E !!!!!!!?????????? Do mojej Yamahy jak znalazł f....ck
Zielone tło i białe cyfry ????!!!!! Z I E L O N E !!!!!!!?????????? Do mojej Yamahy jak znalazł f....ck
Zrekompensujesz to dobrze dobranymi skarpetkami ;)
Trzeba było tak jeździć ? a nie ostrzegali starsi ??
zachciało się zawodów... :D
ja jak w tamtym roku numer 60
Ja zmieniam na 151 klasa PP otwarta czyli C2
dostaliście wiadomości potwierdzające Wasze rezerwacje? :)
Ja nie
Ja też nie
a ja dzis dostałe elegancko;
"Witam,
Potwierdzam rezerwację numeru #44 w klasie C2.
Pozdrawiam,
Paweł Woźniak, PZM
"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 72 zapytań