1

Temat: Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM

Witam wszystkich ponownie.

Udało mi się załatwić takie coś (poniżej wiadomość od PZM) :

Witam,

Przesyłam informację od przewodniczącego podkomisji Supermoto w Głównej Komisji Sportu Motocyklowego:

„Wychodząc naprzeciw prośbom zawodników Supermoto, informujemy, że można zgłaszać swoje propozycje numerów startowych na sezon 2011 (zgodnych z wytycznymi Regulaminu Ramowego Supermoto 2011) bezpośrednio do Przewodniczącego Podkomisji Pana Mieczysława Kałuży na adres mietek.kaluza@wp.pl. Po uzyskaniu potwierdzenia, numer będzie obowiązywał zawodnika w sezonie 2011.”

Pozdrawiam,

I ja też pozdrawiam :) ja już jestem po :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

2

Odp: Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM

poszło na 44 :)

3

SnowMoto napisał/a:

poszło na 44 :)

Snow ty łachudro!!!   :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

4

Zarezerwowałem sobie 30 w MP.

jakubek

5

:lol:

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

6

Tegma, zapomniales zacytowac konca tego listu
"...Oczywiscie są to tylko propozycje, bowiem właściwe numery zostaną przypisane zgodnie z kolejnością zapisów podczas pierwszej rundy Supermoto w Gostyniu."

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

7

nie zapomnialem bo dostalem to w mailu w ktorym czegos takiego nie bylo

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

8 Ostatnio edytowany przez tegma (2011-03-03 19:19:04)

ps. Crazy a skad wziales ten zapis ktory zacytowales?? [url]http://www.pzm.pl/motocykle_komunikaty/Supermoto/,c,838,Numery_startowe[/url]

zapytalem czy istnieje taka mozliwosc' bo po co stac jak kretyn w kolejce, stresowac sie, jak mozna wszystko zalatwic wirtualnie... z tego co mi wiadomo numer, o ktory prosimy bedzie nas obowiazywal do konca sezonu.

9 Ostatnio edytowany przez Crazy (2011-03-03 19:25:18)

tegma napisał/a:

zapytalem czy istnieje taka mozliwosc' bo po co stac jak kretyn w kolejce, stresowac sie, jak mozna wszystko zalatwic wirtualnie... z tego co mi wiadomo numer, o ktory prosimy bedzie nas obowiazywal do konca sezonu.

Gorliwość godna pochwały. Niestety 3 osoby z forum, nie mogą być przedstawicielem wszystkich zawodników. A zawodnicy nie mają obowiązku włazić na forum, natomiast mają prawo przypuszczać, że prezentacje które przygotowali dla sponsorów, oznakowania samochodów, motocykli, koszulek, plakatów (a niektórzy mają) będą aktualne, bowiem należały do nich od wczesniejszych sezonów. I nawet im do głowy nie przyjdzie, że Zdzisiu z supermoto.pl wysłał zgłoszenie Panu Kałuży i jego numer startowy będzie od tej pory na motocyklu Zdzisia.
Bzdura!!!

Dziwi mnie, że pan Kaluza zamiast zajmowac sie przydzielaniem numerow startowym internautom, nie może się okreslic np co do terminu zawodów suwalskich. Bo jest to środek sezonu urlopowego. A jak informacja zmianie terminu pójdzie "za pięć dwunasta" to nikt nie będzie przerywał urlopu aby odwiedzić.
A skąd wiem, że termin suwalski jest do przesuniecia? A ze swojego maila.

Crazy pozdrawia

10 Ostatnio edytowany przez Crazy (2011-03-12 20:49:56)

i dobrze ... :D
Crazy-poprawiłem CI posta, aby nie rozpoczynać wojny suwalsko-slaskiej

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

11

cross napisał/a:

i dobrze j***ac suwalki ! :D

i KTMa

12 Ostatnio edytowany przez tegma (2011-03-03 20:23:57)

crazy, co do twojego wywodu odnosnie Pana Zdzisia to zawsze beda niezadowoleni. Rownie dobrze moze przyjechac ktos 1szy raz na zawody i nie musi wchodzic na forum i nie wie ze pan x ma numer 30 i se zarezerwuje. I wtedy bys sie wq...l zreszta jest komunikat na pzm.pl to kazdy moze se sprawdzic co sie dzieje nie wchodzac na sm.pl... Rozumiem, ze polacy sa przyzwyczajeni do stania w kolejkach ale na boga komuna juz sie skonczyla, zyjemy w dobie inmormatyzacji, ulatwiajmy sobie zycie... Zobacz jak ulatwily zycie internetowe zapisy w koszalinie... Nie chesz - nie wysylaj maila, ja mam to gdzies... Nigdzie nie jest napisane ze warunkiem startu z danym numerem jest wyslanie wczesniej mailem rezerwacji.

Tak jak pisales nie ma obowiazku wchodzenia na forum, ale nie ma tez obowiazku ogladania rund poprzednich i zakladania ze  kamil wozniak mial rok temu numer 77 to bedzie mial go w tym roku. Zawodnik nigdy nie moze byc pewny o swoj numer, do momentu jego rezerwacji na zawodach albo przez internet.

13

tegma napisał/a:

Rozumiem, ze polacy sa przyzwyczajeni do stania w kolejkach ale na boga komuna juz sie skonczyla, zyjemy w dobie inmormatyzacji, ulatwiajmy sobie zycie...

Tak, zrobmy liste spoleczna.

Crazy pozdrawia

14

Niechce sie wtrącać , ale zrobie to skupiacie sie na błahych rzeczach ...
Co to za różnica kto ma jaki numer

motoslide.com

15

np dla zawodnikow ktorzy maja jakies wsparcie, i chca okleic moto... Mi to tez wisi ale nie chce mi sie oklejac moto 5minut przed startem... Bo jak by to wygladalo?? Ide o 7 rano, po odstaniu swojego w kolejce dostaje numer x, wracam, biore folie wycinam se numerki i naklejam... ??... Poprostu nie chcialo by mi sie... Jeszcze raz powtarzam ze to nie nakaz... Nie chcecie nie wysylajcie :) a i tak jestem zdania ze sporo osob wysle...