Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Od czwartku prawdopodobnie i ja bede mogł latać z wami, ale narazie tylko drogi i ew jakies lekkie szuterki bo najpier będe musiał dogadać się z maszyną ;)
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 268 269 270 271 272 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Od czwartku prawdopodobnie i ja bede mogł latać z wami, ale narazie tylko drogi i ew jakies lekkie szuterki bo najpier będe musiał dogadać się z maszyną ;)
ja wczoraj zrobilem 170 kilosów i jest oks
ja wczoraj zrobilem 170 kilosów i jest oks
Takie info to w offtopie a nie tu. To temat dla tych co terroryzują z kolegami a nie solo :)
no właśnie można było się zgrać chyba że po nocy zapierdzielałeś
chyba widać różnicę
Podobno na weekend klaruje się dobra pogoda :)
no sora ze nie pisalem ale tak wyszlo :p i nie solo tylko szlifierka pokazywakem jak sie jeździ po winklah w ten xłikend mozna polatac razem
jutro ma być lato, na pewno będzie sporo dawców na drogach :)
ja planuję ok 12:00 wpaść trochę na cargo. Jest ktoś chętny?
mogę zabrać aparat, potrenujemy power slide'y i porobimy foty...
jakoś pałowanie od świateł do świateł mnie nie bawi :P Jak coś to odzywać się
Pozdro
nauczy mnie ktoś jeździć na tylnym kole? :))
mówię serio.
Hmm cargo w sobte to chyba nie za bardzo sie nadaje, moze okolo 10 z hermesem bedziemy starowac
nadaje się nadaje ;) często tam latam potrenować. W sob i nd jest tam przeważnie pusto ;) Burdel się robi dopiero wieczorem...
Hmm cargo w sobte to chyba nie za bardzo sie nadaje, moze okolo 10 z hermesem bedziemy starowac
JUTRO OK 9:30-10:00 STARTUJEMY jeśli są chętni zapraszamy okolice centrum będę na kołach ok godziny (żona, dzieci)
w tygodniu znów ma być fuj pogoda więc możemy postarać skręcić się coś większego w niedzielę rano.
to może o 10:00 w centrum senatorska róg bielanskiej: [url]http://g.co/maps/xc2gw[/url]
to może o 10:00 w centrum senatorska róg bielanskiej: [url]http://g.co/maps/xc2gw[/url]
OK obowiązuje do 10min spoznienia :-)
Dobra jazda dzisiaj była, dobrze że te rumaki nie zrobiły tak
Swoją droga to ciekawe gdzie był kolega KC z Cargo o 12?
Strony Poprzednia 1 … 268 269 270 271 272 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.101 sekund, wykonano 47 zapytań