Odp: Naklejki 'Supermoto.pl'
a więc są takie, wymiary 21 x 5 cm, wyszły po 3 zł/szt
wysyłka wychodzi prawie tak jak pisałem wyżej, to powiedzmy że 10 szt. i powyżej przesyłka krajowa zwykłym listem darmowa (list polecony dopłata 2 zł)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a więc są takie, wymiary 21 x 5 cm, wyszły po 3 zł/szt
wysyłka wychodzi prawie tak jak pisałem wyżej, to powiedzmy że 10 szt. i powyżej przesyłka krajowa zwykłym listem darmowa (list polecony dopłata 2 zł)
figiel masz PW
figiel napisał/a:a więc są takie, wymiary 21 x 5 cm, wyszły po 3 zł/szt
i już + 5 KM doszło
Masz jeszcze takie naklejki ? ;)
Jak dla mnie padaka.
figiel naklejka spoko jest, cały sezon na wahaczu przelata ;-)
Naklejki sa dostepne
figiel masz PW ;)
Ja mogę pomóc w zaprojektowaniu tych naklejek ;)
No to do dzieła ;]
figiel napisał/a:figiel napisał/a:a więc są takie, wymiary 21 x 5 cm, wyszły po 3 zł/szt
i już + 5 KM doszło
dostępne od ręki
Witam!
Zrobiłby ktoś taką naklejkę, napis tylko ten co jest do góry czyli te z tym czerwonym S i czerwonym M
wymiary 21 x 5 cm,
Witam!
Zrobiłby ktoś taką naklejkę, napis tylko ten co jest do góry czyli te z tym czerwonym S i czerwonym M
wymiary 21 x 5 cm,
Wal do niego jak w dym. Zrobił mi już kilka naklejek i naprawde dobrze zrobione. naklejki24h@wp.pl
figiel napisał/a:a więc są takie, wymiary 21 x 5 cm, wyszły po 3 zł/szt
Nadal dostepne
lipa
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 65 zapytań