136

Odp: SMS czyli Spotkanie Miłośników Supermoto - 2012

MichaU za wcześnie , ja bardzo chętnie bym do was skoczył , ale później w lato . Teraz pierwszy zlot będzie na 90% w weekend majowy w Sulejowie i nie wiem czy na ten termin będę gotowy, a co dopiero na końcówkę marca. Ogarnijcie coś nie wiem w Czerwcu powiedzmy , bo później będzie pewnie zlot u Tadzika .

motoslide.com

137

hmmm... wezmne sobie te słowa do serca, ale mój pomysł wynika z tego że u Nas w Pile co roku jets organizowana impreza pod kryptonimem "motomarzanna" xD i zawsze z tej okazji organizowana jest parada motocykli po Pile, ktora zawsze wypada na ogromną... Moglibyśmy się dołączyć :) polatać na lotnisku, właśnie pisałem z dyrektorem aeroklubu pilskiego w tej sprawie i wstępne prognozy na możliwość zorganizowania czegoś takiego rokują na bezproblemowość więc przemyślcie Panowie temat.... :)

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

138 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-03-07 11:28:38)

Ranger jesteśmy aspołeczni nie lubimy sie integrować z innymi grupami motocyklowymi , co najwyżej możemy im powietrze spuścić z kół , szykuj dla nas jakieś trasy mieszane, kręceniem sie po lotnisku nas nie zabawisz przez 2 -3 dni .

motoslide.com

139

oczywiście, że są... i to masa tak tylko napisałem o lotnisku jako miejscu noclegu... Nie wspominając o terrorze Piły i okolicznych wioch. Nic na siłę - zarzuciłem temat. Piszcie co o tym sądzicie. Pzdr

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

140

ja jestem za - w końcu impreza pod chatą:D

tylko ten termin dajcie taki abym z laską zdążył poskładał nasze dzidy.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

141 Ostatnio edytowany przez tadzik (2012-03-07 11:51:37)

Barteksm napisał/a:

MichaU za wcześnie , ja bardzo chętnie bym do was skoczył , ale później w lato . Teraz pierwszy zlot będzie na 90% w weekend majowy w Sulejowie i nie wiem czy na ten termin będę gotowy, a co dopiero na końcówkę marca. Ogarnijcie coś nie wiem w Czerwcu powiedzmy , bo później będzie pewnie zlot u Tadzika .

ale daty konkretnej na I zlot jeszcze nie ma ?
3-4 maja jest trening w koszalinie ...

- zlot u mnie został zaplanowany na sierpień - z początkiem lipca zacznę to poważniej organizować, dogrywać termin, bo trzeba będzie zarezerwować noclegi

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

142 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-03-07 11:42:11)

Gadałem z kilkoma osobami na targach i wszyscy byliśmy za długim weekendem majowym w Sulejowie z przewodnikiem TomTomem - PIERWSZY ZLOT

Hehe nie no pewnie kto chce wpaść do Piły na to topienie marzanny niech wpada, nie bierzcie broń boże wszystkiego co pisze na serio ;) Dla mnie ta data jest technicznie nie możliwa . Jednakże do Piły chciał bym wpaść w jakimś późniejszym terminie .

Dla przypomnienia "Starym" i dla przykładu "Świeżakom" tak wyglądał zlot w Sulejowie w 2011 ( dostaje dużo prywatnych wiadomości z zapytaniem typu "czy dam rade z wami jeździć" i o to się nie martwcie każdy zdąży )
[url]http://www.youtube.com/watch?v=SI1fXSb06cg[/url]

motoslide.com

143

ja wciąż podtrzymuje date 23-25.03 apropo Pilskiego zlotu...

R1

144

a ja wciąż, jeżeli będą chętni mogę zorganizować małą ustawkę w Sadłukach w terminie podobnym co w zeszłym roku ;)

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

145

Długi weekend się zbliża a konkretów brak..
To może zacznijmy od terminu. Komu jakie dni długiego weekend u pasują?

XR400

146

Panowiee bo czasuu coraz mniej a konkretow brak ; ) Oczywiscie caly czas jestem chetny aby to zorganizowac u mnie ;) Jezeli byli byscie chetni bym pojedzil dogral ceny domkow itd;) Musimy zaczac cos dzialac bo weekend majowy minie i gowno bedzie;) Wiec czekam na jakiej propozycje, ja bym porponowal to zorganizowac w pierwszy dzien weekendu majowego ;) i pojedzic jakies dwa dni i na 3 powrot ;)

TomTom przewodnik ;D

147

Zapytaj się o ceny i wolne terminy w tych trzech ośrodkach obok siebie na przeciwko stacji .

motoslide.com

148

Spoko, jutro postaram sie tam podjechac  ; )

TomTom przewodnik ;D

149

Wieziennictwo tez moze byc.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

150

no spoko, pozniej podjade i podowiaduje sie co i jak ;)

TomTom przewodnik ;D