Odp: Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM
Nie zrozumiales. Gentalmansko wsrod forumowiczow, aby np michal1999 nie mial takiego samego numeru jak waclaw1925.
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie zrozumiales. Gentalmansko wsrod forumowiczow, aby np michal1999 nie mial takiego samego numeru jak waclaw1925.
Po co sie dogadywac z kumplami - tak jak to zrobili znani nam koledzy z numerem 44 (??) :P
Zakończmy tą bezproduktywną dyskusję, nie chcesz nie pisz i tyle. Sporo osób napisało i z tego się cieszę.
Z różnych przyczyn termin zawodów w Suwałkach musi być przesunięty o jeden tydzień wcześniej lub później. Decyzja ma zapaść z końcem marca, prawdopodobnie po 20.03 będzie wiadomo. Informacja o nowym terminie ukaże się niezwłocznie.
jakub: skaskowałem prywatną wycieczkę w kierunku crossa
Crazy-Zatem ja skasowalem prywatna wycieczke crossa w kierunku SUwałk, z pierwszej strony
poszło na 44 :)
no tu u mnie 54 bedzie
Franz, znaj łaskę... masz ode mnie 44. Przegrałeś w squasha, masz psujące się moto, generalnie masz kiepsko, stąd moja decyzja ;).
Snow, jestem wzruszony :)
Franz- dla Ciebie wszystko ;). No i Tegma nie będzie mógł się posługiwać naszym przykładem ;)
Zarezerwowałem 11
Zarezerwowałem 11
Jędrzejowi ??
moje jest 13 :)
Żural_Tomek napisał/a:Zarezerwowałem 11
Jędrzejowi ??
ja sie rozje... m dosyc powaznie na crossie i dopiro planuje w suwałkach leciec bo wczesniej to no nie ma szans pozdro;) wiec Tomek bierze 11
Odnawiam temat. W tym roku taka sama możliwość:
[url]http://www.pzm.pl/sport-motocyklowy/,c,1524,Rezerwacja_numerow_startowych_w_Supermoto[/url]
:) zrobione
Nie mogłem się zdecydować, który ładniejszy i zaklepałem wszystkie od 5 do 50 ;)
dobrze, że ja mam mniejszy numer niż 5 :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 80 zapytań