Odp: DRZ 400 sm
aktivebat.no masz PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » DRZ 400 sm
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
aktivebat.no masz PW
wiekszosc uzytkownikow tego forum to szczeniaki
Uważaj co piszesz kolego, bo obraziłeś pewnie w ten sposób wielu użytkowników i wściekłe psy cię rozerwą na strzępy. Sry za OT.
A odnośnie tematu to pewnie kolego że kupisz DRzete za 12 koła i to w bdb stanie po prostu musisz przeglądać oferty i w miarę możliwości weryfikować ich stan. Ja w zeszłym roku sprzedałem swoją 2007r za 12,5 w idealnym stanie, a powiem lepiej rok wcześniej kupiłem ją za 11. Pozdro
PS.Faktycznie zimo wypi.erdalaj bo robisz bałagan.
Koledzy!
Proszę ważyć słowa, bo mi już brakuje do Was cierpliwości. Rozumiem że każdego świerzbią już ręce, ale idźcie umyć pojazd/skopcie ogródek/zetrzyjcie kurze itp., wyładujcie jakoś energię zanim zaczniecie się wypowiadać. Kolejny temat zaczyna być nieprzyjemny. Naprawdę, nie ma obowiązku wypowiadania się na forum i proszę z tej opcji korzystać, zamiast obrażać się na innych, obrażać innych i zaśmiecać cudze tematy.
Sam jestem zwolennikiem luźnej atmosfery na forum, jednak widzę że trzeba zacząć robić porządek. Nowi użytkownicy czasami są irytujący -nie zawsze jest to spowodowane chęcią robienia zamieszania -dla innych, ale jak napisałem wyżej można po prostu milczeć.
W związku z powyższym osoby nie potrafiące się zachować będą "urlopowane" przez moderatorów na jakiś czas bez ostrzeżenia.
Pozdrawiam, gierwi
człowiek z lasu
Jakie miałeś wcześniej moto?
Czego wymagasz od motocykla? Jak będziesz go używał?
Bo może się okazać, że Tobie potrzebny jest jakiś wahadłowiec turystyczny, a nie DRZ
Jestem jak najbardziej za moderacją - chamskie odzywki nie powinny mieć miejsca na forum.
Czolem mam drz400sm 2008 lub ktm 2006 640 sm oba zarejestrowane .Drz ma tylko 6000km ale prawie zawsze ganiam z zamkniętą manetą .Hend bary przetarte prawie na wylot .Kiera troski krzywa ale olej wymieniałem co tysiac kilometrow,zawory są w normie i tylko jezdzic..Kolega zostawił mi ktm 640 w idealnym stanie nigdy nie widział gleby parkingowej serwisowany z ksiązką serwisową i obsługi .....więcej info na szubi41@interia.pl [url]http://moto.allegro.pl/harley-sportster-xl-1200-ktm-640-lc4-supermoto-i2165589780.html[/url]
Czolem mam drz400sm 2008 lub ktm 2006 640 sm oba zarejestrowane .Drz ma tylko 6000km ale prawie zawsze ganiam z zamkniętą przepustnicą .Hend bary przetarte prawie na wylot .Kiera troski krzywa ale olej wymieniałem co tysiac kilometrow,zawory są w normie i tylko jezdzic..Kolega zostawił mi ktm 640 w idealnym stanie nigdy nie widział gleby parkingowej serwisowany z ksiązką serwisową i obsługi .....więcej info na szubi41@interia.pl [url]http://moto.allegro.pl/harley-sportster-xl-1200-ktm-640-lc4-supermoto-i2165589780.html[/url]
To co ty z górki ciągle masz i na luzie latasz?????? :)
" Drz ma tylko 6000km ale prawie zawsze ganiam z zamkniętą przepustnicą "
taaa, z zamkniętą... czyli jak ?? może opowiesz jak się "lata" z zamkniętą przepustnicą ?? bo ja nawet ruszyć nie mogę ;)
tak otwartą uwielbiam erotomanów gawędziarzy
1 maja zapraszamy do Biłgoraja na amatorskie zawody motocyklowe w klasie 1000, 600 i supermoto wszelkiej masci
szubi41 - napisz mi na PW cos wiecej o tych zawodach :)))
I jak sprawa z DRZ-ta? Przegladam wszystkie tematy na temat(masło maślane) tego motocykla bo dzisiaj ktos terroryzowal mi pod oknem i nie moglem sie skupic na jezyku rosyjskim :[ Mimo kilku sprzeczek z jednym sie zgadzamy: zimo wypierdalaj !!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » DRZ 400 sm
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 77 zapytań