1

Temat: Trening majowy koszalin

Wpadłem na pomysł żeby zorganizować taki nioficjalny trening przed sezonowy w Koszalinie. Żeby pójść śladami Niemców. Oni spotykają sie przed pierwsza runda na takich treningach. Mogę zorganizować nocleg. Jak zarezerwujemy tor wcześniej to będzie na nasza wyłączność. Kto by sie na cos takiego pisał? Zawsze szansa żeby sprawdzić sie przed sezonem i zweryfikować czy np nie lepiej iść do MP niż kosić sie w PP. Propozycja długi weekend majowy.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

2

Odp: Trening majowy koszalin

ja jade napisz coś bliżej o tym noclegu, blisko morza? bo wybieram sie z rodzinną
Maniek nawet jak zweryfikuję i będę zadowolony z jazdy i czasów do MP się nie wybieram w tym roku raczej.

3

Najpierw jakiś puchar trzeba zainkasować ;-)

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

4

Nocleg to dworek Skibno ok 8km od mielna. Pare osób z forum już tam było w zeszłym roku i na rundzie.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5

Za! ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

6

ja też się piszę

TM

7 Ostatnio edytowany przez BolekZKO (2012-02-22 22:36:54)

W tym roku mogę z wami polatać jeśli nie macie nic przeciwko :)

Czegoś się nauczę .

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

8

Jak reagować na niebieską flagę ;-)))

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

9

Powtórka z zeszłego roku to niezły pomysł :) Wchodzę w to!

Pozdrawiam
Marek #26

It's all about the style, passion and fun :)

10

gierwi napisał/a:

Jak reagować na niebieską flagę ;-)))

Będę się starał choć i tak się pewnie nie obejdzie bez niebieskiej :)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

11

Ja raczej wybieram się na Biłgoraj

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

12

bartoszyce raczej na pewno beda.bedzie gruba impreza

13

Panowie termin to drugi weekend majowy. Możemy być tam od czwartku. Pytanie na jakie dwa dni rezerwować tor? Ci którzy są chętni na treningi jak i nocleg w Skibnie proszę o kontakt. Nocleg będę rezerwowej po uprzedniej wplacie na moje konto lub bezpośrednio na konto dworku w Skibnie żeby pózniej nie było ze zarezerwuje sie 15 pokoi a przyjedzie 7 osób. Dzisiaj postaram sie podać szczegóły. Proszę o wpisanie sie na listę kto jest chętny. I od razu moze kto by sie pisał na nocleg tam podczas dwóch rund koszalinskich. Jak zaklepiemy teraz to będzie na bank taniej niz tydzien przed runda. CZEKAM NA ZGLOSZENIA

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

14

marcys napisał/a:

bartoszyce raczej na pewno beda.bedzie gruba impreza

A kawiarenka będzie otwarta ? Ja osobiście był bym za Kisielinem ale jak większość przegłosuje to będziemy w Koszalinie

15

Jak mam być szczery też optował bym za Kisielinem

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl