Odp: Trening majowy koszalin
Jak kisielin to też się pisze :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Trening majowy koszalin
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak kisielin to też się pisze :)
Tylko, że w Kisielinie bedziecie latali tylko po asfalcie co jest średnim rozwiązaniem, a w Koszalinie macie pełne SM co wydaje mi się lepszym treningiem niż tylko asfalt.
ja wolę Koszalin bo mało mam okazji pojeżdzić po tym torze i to jeszcze z terenem właśnie.
Maniek dwa dni możemy latać- piątek , sobota?
Ja będę pewnie od czwartku, ale treningi piątek sobota. Potrzebujemy wiecej ludzi żeby zarezerwować tor dla siebie.
z tego co wiem to jedzie jeszcze Lukasz ja i Szymon&syn
Dajcie wszyscy Cynka czy rezerwować wam pokoje czy będziecie spali w tym hotelu w centrum. Ja jadę z rodzinką.
Kurde drugi weekend jest zarezerwowany. Możemy jedynie latać czwartek i piątek. A reszta weekendu piwko i plaza.
Maniek,
tak dla jasności - trening 10-13 maja 2012?
Drugi czy długi - łatwo pomylić :)
drugi weekend w długim weekkendzie
po polsku od 3-05 do 4-05 czyli mało mało ale może i lepiej żony będą szczęśliwsze mając mężów przy sobie na plaży
ja z rodzinką w Mielnie śpię.
wstępnie ja się piszę na tor
co do noclegu, to jakie wychodzą koszta ? czy bez jakiegoś ustalania/dogadywania się z właścicielem cenki ze strony ?
Nocleeg jest w skibnie [url=http://www.skibno.com/pl_cennik.html]www.skibno.com/pl_cennik.html[/url] W zeszłym roku udało mi się zalatwić cenę 35zł/osobę jak było nas dużo. Niech wpiszą się osoby zainteresowane. Jak będzie nas malo obowiązują ceny z cennika.
Cena za tor:
- cały dzień 130zł
- 1godzina 25zł
- tor na wyłączność 1h 300zł
- tor na wylączność cały dzień 3000zł
Czekam na zainteresowanych
to ja jestem i na spanie i na tor
1. Tadzik
2. Maniek + rodzina
3.
4.
drugi weekend w długim weekkendzie
??
Cukier w cukrze
Maniek-podaj termin cyframi. Dla mnie drugi weekend Maja, to jest jak pisał Marek, czyli 12-13 Maja.
Treningi 3-4.05.2012
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Trening majowy koszalin
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 82 zapytań