Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi
Informacja przez RSS
Posty [ 1,546 do 1,560 z 13,357 ]
- Adrian_8921
- dużo mówi
- Nieaktywny
Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
[url]http://www.dropmocks.com/mBgpKo[/url]
zdjęcia ograniczników :) sorka ze tak długo ale je spawałem jeszcze żeby dobrze wyglądały na szybkości a co do "pablo" to jakoś na moim koncie na allegro nie ma nic odnotowanego żebym zakupił husqę przez allegro zal.Śmiać mi się chce z was chłopaki "JERY" uważaj na słowa bo sam może jezdzisz na takim sprzęcie i tego nie wiesz bo filozof z ciebie nie z tej ziemi dorośnij to porozmawiamy bo to nie na moim poziomie :) Leszczu.
- HEMP
- król gadki
- Nieaktywny
o ja pierdole.....co za partanina
i can do this .. here, hold my beer
- Adrian_8921
- dużo mówi
- Nieaktywny
JERY jesteś taki kozak przez forum może wpadniesz do mnie na żywo rzucisz fachowym okiem na moto i porozmawiamy wtedy każdy o swojej teori?? Zapraszam bo taki cwaniak jak ty to mało spotykany ze wyżej sra niż d.... ma.
- Adrian_8921
- dużo mówi
- Nieaktywny
Partanina to są chłopie org spawy fabryczne :D więc nie wiem co masz na myśli ??:D
- hanskloss
- nie może przestać gadać
- Nieaktywny
fajna polemika leszcze strachy itp, Adrian nie excytuj się zanadto ani nie obrażaj bo wygląda na to że miałeś słodką tajemnicę, jeśli poziom forum jest poniżej twoich lotów to je olej i próbuj sprzedać gdzie indziej, pewnie wiesz że informacja o prawdziwej historii motocykla czyni go mniej wartościowym i stąd nerwowe popiardywanie
- Adrian_8921
- dużo mówi
- Nieaktywny
Teraz to już tylko wam zostaje porównanie spawów z salonu ale zapewniam ze są takie same:D chyba ze może ktoś ma spawacza kto zweryfikuje to ze zdjęcia<lol2>.
1,552 Odpowiedź przez JERY 2012-02-28 00:50:15 Ostatnio edytowany przez JERY (2012-02-28 00:59:20)
- JERY
- król gadki
- Nieaktywny
Adrian_8921 napisał/a:JERY jesteś taki kozak przez forum może wpadniesz do mnie na żywo rzucisz fachowym okiem na moto i porozmawiamy wtedy każdy o swojej teori?? Zapraszam bo taki cwaniak jak ty to mało spotykany ze wyżej sra niż d.... ma.
Przeciez nie bede do Ciebie jezdzil i jeszcze paliwo marnowal. Wpadnij na zlot to porozmawiamy. Troche ich bedzie w tym roku. Moze nawet jakis blisko Ciebie. Zapraszam.
[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]
- Adrian_8921
- dużo mówi
- Nieaktywny
hmm ja się wcale nie denerwuje tylko śmieje z tej całej sytuacji i czy ktoś mówi o sprzedawaniu motocykla przez forum? przecież ktoś normalny nie siedzi i nie czyta na forum co każdy sobie może napisać co tylko mu na języku
leży? po za tym ocenianie moto ze zdjęć jest trochę nie poważną rzeczą. Ja mogę jechać do dowolnego serwisu na sprawdzenie tej husqi i jak ktoś chce nawet sprawdzić geometrię ramy i zapewniam ze wszystko jest ok:D przecież miałem udowadniać ze moto jest ok a nie sprzedawać.Więc coś ci się chyba pomyliło ?? już się zaczyna z tego robić niezły burdel widzę.
- Adrian_8921
- dużo mówi
- Nieaktywny
i jak masz zdjęcia spawów? i jak to oceniasz? fabryka czy raczej Władek w garażu klepał:D?
- Adrian_8921
- dużo mówi
- Nieaktywny
dodatkowo załączyłem zdjęcie przedniej felgi zaznaczone są 3 przetarcia na czerwono reszta to brud.
1,556 Odpowiedź przez JERY 2012-02-28 01:03:29 Ostatnio edytowany przez JERY (2012-02-28 01:10:08)
- JERY
- król gadki
- Nieaktywny
Wyjasnij mi jedna rzecz. Ogranicznik to wygieta rurka lub wiercony pret z gwintem w srodku. Ten wygiety element jest spawany do ramy. Dlaczego wiec lewy ogranicznik ma dodatkowy spaw dookola tej rurki/pretu a prawy tego spawu dookola nie ma? 4 zdjecie. Na 1 tez widac w glebi zgrubienie w miejscu giecia ktore wyglada jak dodatkowy spaw ladnie wyszlifowany. Na 4 zdjeciu w glebi jest przciwny ogranicznik ktory tego zgrubienia nie ma w miejscu giecia. Na 4 zdjeciu blizej aparatu widac szerszy spaw ktory laczy giety element z rama. Widac tez dodatkowy spaw ktory nachodzi na oryginalna spoine i ogranicznik.
- JERY
- król gadki
- Nieaktywny
Jutro skopiuje twoje zdjecia i pozaznaczam strzalkami o czym mowie.
- Adrian_8921
- dużo mówi
- Nieaktywny
Nie wiem czy dobrze cie rozumiem ale ale oba ograniczniki są tak samo przyspawane i widać ze nic nie było kombinowane nie wiem o czym ty mówisz ze jeden jest dodatkowo a drugi nie nigdy dwa spawy nie będą chyba identyczne po za tym tam jest zwykła śruba wkręcona wiec przy glebie ona by się wygieła a nie organicznik,przynajmniej mi się tak wydaje.
- Adrian_8921
- dużo mówi
- Nieaktywny
dobra mi się już nie chce tego tematu ciągnąc bo to nie ma żadnego sensu motor jezdzi prosto to chyba jest ważne lecisz nim 160 i nic nie znośni czy coś podobnego nie będę się kłócić o jakieś spawy czy są takie same czy nie rama jest na pewno ok i jestem tego pewny w 100% zawieszenie nie było prostowane czy coś podobnego. A takie dochodzenia do niczego nie prowadzą wiec sory nie chce mi się więcej czasu na to tracić.
- gierwi
- król gadki
- Nieaktywny
Adrian_8921 proszę się zachowywać! Z tego co widzę zacząłeś nieśmiało, jakbyś nie wiedział kto co wie. Teraz z kolei rozkręciłeś się i zachowujesz jak typowy handlarz.
Koledzy również proszę o spokój.
"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"
Posty [ 1,546 do 1,560 z 13,357 ]
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 10 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.