Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Nie zamierzam zabierać dalej głosu w temacie. Nie mam nic więcej do dodania. Napisałem co wiem i widziałem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 101 102 103 104 105 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie zamierzam zabierać dalej głosu w temacie. Nie mam nic więcej do dodania. Napisałem co wiem i widziałem.
faktycznie może nie mam jaj.
whatever
Być może choć ja żadnych wad ukrytych nie zauważyłem poprzez ten okres od kąt go mam, a troche nim km nabiłem.Także pewnym co do pochodzenia motocykla można być tylko w salonie ;)
Po temacie nikogo nie chciałem urazić jeśli tak się stało to sor... ale co do "koso" to przyznaję rację:) naprawiam bardzo dużo motocykli i staram się o to żeby każdy był dopracowany jak z salonu i nikt nigdy nie miał do mnie żadnych pretensji o kupiony sprzęcik:) wręcz przeciwnie. I powiem tak nie jedno widziałem jak ludzie robią motocykle to się idzie za głowę złapać.
A co do pana "Koso" to jego motocykl niestety nie jest bezwypadkowy zakupił go od mojego znajomego z wlkp:) i został sporwadzony z niemiec jako uszkodzony naprawiony na org częściach i nawet sam o tym nie wie:)
No faktycznie jest sie czym chwalic. Ale ten Koso to frajer. Dal sie nabrac a twojego znajomego jest na wierzchu
Hmm wiecie co powiem na to wszystko nawet nie widać na foto dokładnie co to za husqa.
Zapomniales dopisac "Uffff"
A co do chlodnicy. Poloz chlodnice na kamieniu i nadepnij mocno noga. Napisz mi pozniej z ktorej strony bedzie dziura. Od strony kamienia, czy od strony buta i na koniec co sadzisz o tej teorii.
P.S. Doczekamy sie zdjec ogranicznikow na ramie?
a ja bym chciał wiedzieć, skąd Lubart wie że to ta sama huśka co miała dzwona ?? i co to za fota ?? skąd ??
I to mnie właśnie wkur.. w naszym pięknym kraju. Czy się chce kupić samochód czy motocykl cokolwiek co jeździ to oznacza tylko jedno masę zszarpanych nerwów stresu i ciągłego orientu żeby Cie jakiś handlarz mechanik amator w h ja nie zrobił. Na to powinien być paragraf jak u zachodnich sąsiadów niebiescy przyjeżdżają pana zawijają cały szrot z garażu złomują a nie potem jeszcze się chwali ze pogonił i nikt się nie zorientował. Jak jeździłem za moto to na wielu takich złomowiskach co to same perły niebite stoją byłem............... Potem jak się trafi do kogoś kto naprawdę ma moto w stanie OK to się wilkiem patrzy i podstęp wietrzy a koleś jak na głupiego patrzy
"A co do chlodnicy. Poloz chlodnice na kamieniu i nadepnij mocno noga. Napisz mi pozniej z ktorej strony bedzie dziura. Od strony kamienia, czy od strony buta i na koniec co sadzisz o tej teorii."
Trochę żałosne:).
Ja się spotkałem z drewnianym korkiem od baku nawet i plastikami posklejanymi dentką od roweru może miała służyć za amortyzacje:D żeby nie popękały. tak niestety ludzie są w Polsce nauczeni ze samochód który ma 200tys k to już szrot kij tam ze kupi taki co ma 100 tys k ale wcześniej miał z 500. ważne co jest na blacie:) tak samo jest z motocyklami.
Stary ale to Ty chcesz robić biznes na tym forum i to Tobie powinno zależeć żeby wszystko wyjaśnić od a do z , a tego typu odpowiedzi napewno Ci w tym nie pomogą. Uwierz chłopaki jeszcze w miare spokojnie z Tobą rozmawiają.
PS. tekst o tym że ktoś kupił mine i o tym wiesz sugeruje że znasz tego kogoś co sprzedawał i Ci podpowiedział że masz tu wbić bo łatwo tu o jelenia - jest to troche wkurwiające ( sory adm )
dodatkowo jest takie coś jak edycja posta a nie nabijanie jednego pod drugim.
Doczekamy sie zdjec ogranicznikow na ramie?
Lubart ma racje też szukałem tego zdjęcia ale nie moglem znaleść.Ta huska była wystawiona na allegro za 6-8 tys z zawinietymi lagami bo wjechało w auto i to zdjęcie było też zamieszczone na aukcji.Moto stało na allegro z 3 dni po czym zostalo kupie przez Sonic :).Jestem pewny, że to ta sama huska:) Kojarze nawet blachy..
"A co do chlodnicy. Poloz chlodnice na kamieniu i nadepnij mocno noga. Napisz mi pozniej z ktorej strony bedzie dziura. Od strony kamienia, czy od strony buta i na koniec co sadzisz o tej teorii."
Co w tym zalosnego? Twoj znajomy nie jednego szrota reanimowal, wiec podpytaj sie go, czy przy dobrym strzale w dziob, mozliwe jest po urwaniu/scieciu ogranicznikow, dobicie chlodnicy do ramy laga,polka, czym kolwiek , tak ze w chlodnicy powstaje dziura od uderzeniia o wystajacy elemnt ramy lub silnika. Twierdzisz, ze to naciagany argument bo dziura w chlodnicy powstala by po stronie lagi a nie ramy, wiec zaproponowalem Ci eksperyment z kamieniem. Zalosna jest twoja proba zrobienia z kogos idioty, bo w ten sposob sam robisz z siebie kretyna. Moze jeszcze powiesz, ze ta dziure w chlodnicy zrobiles swoimi wielkimi jajami?
to jak ma te jajca takie wielkie to moze mu sie sciepniemy na jakas kolezanke, niech se chlopak upusci z krzyza troche bo to niezdrowe jest
małe asteriski do reanimacji [url]http://allegro.pl/asterisk-cell-ortezy-ochraniacze-motowysocki-i2169104726.html[/url]
i taka jajecznica [url]http://otomoto.pl/suzuki-rm-z-supermoto-cross-zarejestrowany-M3055049.html[/url]
Strony Poprzednia 1 … 101 102 103 104 105 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.124 sekund, wykonano 21 zapytań