1,531

Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay

Nie zamierzam zabierać dalej głosu w temacie. Nie mam nic więcej do dodania. Napisałem co wiem i widziałem.

***427***

1,532

faktycznie może nie mam jaj.
whatever

***427***

1,533

Być może choć ja żadnych wad ukrytych nie zauważyłem poprzez ten okres od kąt go mam, a troche nim km nabiłem.Także pewnym co do pochodzenia motocykla można być tylko w salonie ;)

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

1,534

Po temacie nikogo nie chciałem urazić jeśli tak się stało to sor... ale co do "koso" to przyznaję rację:) naprawiam bardzo dużo motocykli i staram się o to żeby każdy był dopracowany jak z salonu i nikt nigdy nie miał do mnie żadnych pretensji o kupiony sprzęcik:) wręcz przeciwnie. I powiem tak nie jedno widziałem jak ludzie robią motocykle to się idzie za głowę złapać.

1,535

Adrian_8921 napisał/a:

A co do pana "Koso" to jego motocykl niestety nie jest bezwypadkowy zakupił go od mojego znajomego z wlkp:) i został sporwadzony z niemiec jako uszkodzony naprawiony na org częściach i nawet sam o tym nie wie:)

No faktycznie jest sie czym chwalic. Ale ten Koso to frajer. Dal sie nabrac a twojego znajomego jest na wierzchu

Adrian_8921 napisał/a:

Hmm wiecie co powiem na to wszystko nawet nie widać na foto dokładnie co to za husqa.

Zapomniales dopisac "Uffff"

A co do chlodnicy. Poloz chlodnice na kamieniu i nadepnij mocno noga. Napisz mi pozniej z ktorej strony bedzie dziura. Od strony kamienia, czy od strony buta i na koniec co sadzisz o tej teorii.

P.S. Doczekamy sie zdjec ogranicznikow na ramie?

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

1,536 Ostatnio edytowany przez tabul (2012-02-27 20:48:41)

a ja bym chciał wiedzieć, skąd Lubart wie że to ta sama huśka co miała dzwona ?? i co to za fota ?? skąd ??

1,537

I to mnie właśnie wkur.. w naszym pięknym kraju. Czy się chce kupić samochód czy motocykl  cokolwiek co jeździ to oznacza tylko jedno masę zszarpanych nerwów stresu i ciągłego orientu żeby Cie jakiś handlarz mechanik amator w h ja  nie zrobił. Na to powinien być paragraf jak u zachodnich sąsiadów niebiescy przyjeżdżają pana zawijają cały szrot z garażu złomują a nie potem jeszcze się chwali ze pogonił i nikt się nie zorientował. Jak jeździłem za moto to na wielu takich złomowiskach co to same perły niebite stoją byłem............... Potem jak się trafi do kogoś kto naprawdę ma moto w stanie OK to się wilkiem patrzy i podstęp wietrzy a koleś jak na głupiego patrzy

DR-Z 400SM K7

1,538

"A co do chlodnicy. Poloz chlodnice na kamieniu i nadepnij mocno noga. Napisz mi pozniej z ktorej strony bedzie dziura. Od strony kamienia, czy od strony buta i na koniec co sadzisz o tej teorii."

Trochę żałosne:).

1,539

Ja się spotkałem z drewnianym korkiem od baku nawet i plastikami posklejanymi dentką od roweru może miała służyć za amortyzacje:D żeby nie popękały. tak niestety ludzie są w Polsce nauczeni ze samochód który ma 200tys k to już szrot kij tam ze kupi taki co ma 100 tys k ale wcześniej miał z 500. ważne co jest na blacie:) tak samo jest z motocyklami.

1,540 Ostatnio edytowany przez TomNaked (2012-02-27 21:11:35)

Adrian_8921 napisał/a:

Stary ale to Ty chcesz robić biznes na tym forum i to Tobie powinno zależeć żeby wszystko wyjaśnić od a do z , a tego typu odpowiedzi napewno Ci w tym nie pomogą. Uwierz chłopaki jeszcze w miare spokojnie z Tobą rozmawiają.

PS. tekst o tym że ktoś kupił mine i o tym wiesz sugeruje że znasz tego kogoś co sprzedawał i Ci podpowiedział że masz tu wbić bo łatwo tu o jelenia - jest to troche wkurwiające ( sory adm )

1,541

dodatkowo jest takie coś jak edycja posta a nie nabijanie jednego pod drugim.

Doczekamy sie zdjec ogranicznikow na ramie?

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

1,542 Ostatnio edytowany przez Pabl0 (2012-02-27 22:01:26)

Lubart ma racje też szukałem tego zdjęcia ale nie moglem znaleść.Ta huska była wystawiona na allegro za 6-8 tys z zawinietymi lagami bo wjechało w auto i to zdjęcie było też zamieszczone na aukcji.Moto stało na allegro z 3 dni po czym zostalo kupie przez Sonic :).Jestem pewny, że to ta sama huska:) Kojarze nawet blachy..

Yamaha Dt125x => KTM SXF 505

1,543

Adrian_8921 napisał/a:

"A co do chlodnicy. Poloz chlodnice na kamieniu i nadepnij mocno noga. Napisz mi pozniej z ktorej strony bedzie dziura. Od strony kamienia, czy od strony buta i na koniec co sadzisz o tej teorii."

Co w tym zalosnego? Twoj znajomy nie jednego szrota reanimowal, wiec podpytaj sie go, czy przy dobrym strzale w dziob, mozliwe jest po urwaniu/scieciu ogranicznikow, dobicie chlodnicy do ramy laga,polka, czym kolwiek , tak ze w chlodnicy powstaje dziura od uderzeniia o wystajacy elemnt ramy lub silnika. Twierdzisz, ze to naciagany argument bo dziura w chlodnicy powstala by po stronie lagi a nie ramy, wiec zaproponowalem Ci eksperyment z kamieniem. Zalosna jest twoja proba zrobienia z kogos idioty, bo w ten sposob sam robisz z siebie kretyna. Moze jeszcze powiesz, ze ta dziure w chlodnicy zrobiles swoimi wielkimi jajami?

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

1,544

to jak ma te jajca takie wielkie to moze mu sie sciepniemy na jakas kolezanke, niech se chlopak upusci z krzyza troche bo to niezdrowe jest

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

1,545 Ostatnio edytowany przez figiel (2012-02-27 23:26:48)

małe asteriski do reanimacji [url]http://allegro.pl/asterisk-cell-ortezy-ochraniacze-motowysocki-i2169104726.html[/url]

i taka jajecznica [url]http://otomoto.pl/suzuki-rm-z-supermoto-cross-zarejestrowany-M3055049.html[/url]

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba