Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
taaa w zimie zawsze było pełno chętnych...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
taaa w zimie zawsze było pełno chętnych...
Panowie, zróbcie kiedyś ustawkę w Brzegu to i Śląsk chętnie się dołączy :)
Ja Was bardzo przepraszam za Jacka ale on chyba za bardzo nie ogarnia gdzie jest Brzeg ;P no chyba że przyczepka i jazda...
( JACA sorry :PPPP )
beheheheheheheheh ;)
JACA napisał/a:Panowie, zróbcie kiedyś ustawkę w Brzegu to i Śląsk chętnie się dołączy :)
Ja Was bardzo przepraszam za Jacka ale on chyba za bardzo nie ogarnia gdzie jest Brzeg ;P no chyba że przyczepka i jazda...
( JACA sorry :PPPP )
Tato mówiłem nie rejestruj się na tym forum bo mi wstyd przyniesiesz... Oczywiście, że pojadę z przyczepką...
Sorry, że walimy w waszym temacie ale ta rodzina jest zdrowo poryta... :]
Panowie z chęcią Was ugoszcze ale u mnie nie ma szału za bardzo z miejscówkami :/ Ja bym wolał Wrocław
Zawsze możecie do mnie wpaść, w okolicach Opola jest dobry off, u mnie mam pare schodów, mostów, a w Opolu można terror miejski zrobić, znam parę fajnych miejscówek. Do dogadania jak się cieplej zrobi ;)
Nie kupiłem SM zeby jeździć po offroadzie tylko po schodach itp :)
Panowie z Wrocławia a ten tor na niskich łąkach jeszcze tam coś istnieje idzie tam polatać?
dało się w zeszłym roku ;) z tym, że koszt śmigania był droższy od Rakietowej (ok 50zł godzina)
A powierzchnia taka sobie jak dla moto..
Aha no to wszystko jasne, a na rakietowej jak to wygląda cenowo i czasowo??
ogólnie na Rakietowej możesz wpadać o każdej porze (najwcześniej byliśmy od 6tej - w upalne lato). Tam siedzi w Campingu cieć i kasuje po prostu od Ciebie odpowiednią kwotę jak tor jest wolny ;) normalnie koszt w zeszłym roku to 30zł/h jazdy. Na treningach - spotkania co tydz. w zeszłym roku co środę 16-18 koszt 50zł/trening. Organizacją treningów zajmuje się Robert Rafiński, ale spotkać też można Wojciecha Rencza czy innych zawodników startujących w PP ;)
A to liga, jak zacznie sie pogoda to bedziemy sie zgadywać bo chętnie tam sie poturlam
Są tu u nas jakieś ciekawe traski do zrobienia? jakieś schody, hopki itp? Bo coś by się polatało.
Wyjeżdża ktoś w sobotę? Może wybiera sie ktoś na rakietową bo z chęcią bym podjechał. . .
Witam,ja polatal bym po wrocku bo musze sprawdzić duka 99r.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 60 zapytań