Odp: Bluza SUPERMOTO
Kto pyta nie błądzi. Kto czyta nie zadaje niepotrzebnych pytań:P Chociaż jakby ktoś miał zacząć czytać od początku te 115 stron..
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 114 115 116 117 118 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto pyta nie błądzi. Kto czyta nie zadaje niepotrzebnych pytań:P Chociaż jakby ktoś miał zacząć czytać od początku te 115 stron..
Kto pyta nie bladzi ...bo trafia po palcu :)
pzdr
Kończymy te off topy!
SuperMocarz napisał/a:a to moja bedzie bes kaptóra?? je chce sfetr bez kaptura ale z nadruczonym SÓPERMOTTO.PL Da sie??
i czego sie k***a nabijasz buraku ?
czyli uważasz, że pisanie niepoprawnie to nabijka z Ciebie?? Hmm, ciekawe dlaczego tak sobie pomyślałeś, może masz papier dyslektyka, dysgrafa, albo innego dysmózgowca, a twój pakiet Office jest wybrakowany i Ci word nie podkreśla błędów... Cóż Gumisiu, ciężkie jest życie na zimnym wschodzie...
ps. jakbyś stał ze mną oko w oko nie nazwałbyś mnie tak nieładnie. To ci gwarantuję.
Dobra koniec tematu o swetrach z nadrukiem. Dawaj znać jak zaczniesz wysyłaś bluzy Jarku. I jeszcze raz dziękówka za to że zabrałeś się za ten temat bluz, bo to naprawdę jest trudne i potrzeba dużo cierpliwości by to wszystko ogarnąć.
Kula. - Nie. nie reklamuję się tylko mogę pomóc w zrobieniu ładnego logo dla nas wszystkich...
instrukcji obslugi mlotka.
Miałeś na myśli "impulsatora kinetycznego" :D
Wracając do bluz. Wysyłka odbywa się za pośrednictwem Ciebie Jery czy może zaraz z "fabryki" wysyłają do każdego z osobna? Przepraszam, ale pierwszy raz w takiej akcji towarzyszę :d
Wszystkie bluzy odbiera JERY i sam do każdego rozsyła
Dokladnie.
czyli uważasz, że pisanie niepoprawnie to nabijka z Ciebie??
uznałem że nabijasz sie z tego że zadałem takie pytanie... (coś na rodzaj przedrzeźniania sie z mojej osoby/zadanego pytania przeze mnie...)
a twój pakiet Office jest wybrakowany i Ci word
przykro mi, ale nie używam worda (używam innego programu ;) )
Cóż Gumisiu, ciężkie jest życie na zimnym wschodzie...
no na pewno nie jest takie łatwe jak mieszkanie tuż za/obok/przed/za* "wielką metropolią" :]
*nie potrzebne skreślić.
ps. jakbyś stał ze mną oko w oko nie nazwałbyś mnie tak nieładnie. To ci gwarantuję.
nazwałbym :]
Uważaj co i do kogo piszesz , może po drugiej stronie jest Pudzian dlatego też taki pewny ;]
SuperMocarz napisał/a:ps. jakbyś stał ze mną oko w oko nie nazwałbyś mnie tak nieładnie. To ci gwarantuję.
nazwałbym :]
Mam nadzieje, że wpadniesz na zlocik i nie zapomnisz soku z gumijagód, bo może ci sie okazać potrzebny jak będziesz tak się bujał w tym necie.
Panowie przejdźcie na PW lub inny komunikator, a nie spamujcie już w tym temacie.
gierwi nie podskakuj :) :) :) hahaahahaha
Wyglada tak, ze nadal czekamy.
Strony Poprzednia 1 … 114 115 116 117 118 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 56 zapytań