Odp: Bluza SUPERMOTO
SuperMocarz napisał/a:a fszystkieo bedo czarne??
to po co była rozmiarówka dla bluz bez kaptura ?
Po nic. Obrazek jest jeden z obiema tabelami. Nie przerabialem tego obrazka, bo nie sadzilem, ze bedzie z tym problem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 113 114 115 116 117 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
SuperMocarz napisał/a:a fszystkieo bedo czarne??
to po co była rozmiarówka dla bluz bez kaptura ?
Po nic. Obrazek jest jeden z obiema tabelami. Nie przerabialem tego obrazka, bo nie sadzilem, ze bedzie z tym problem.
Następnym razem trzeba będzie wszystko wyoślić pogrubioną czcionką ;]
Jak będziecie chcieli jakieś inne loga mogę pomóc ;)
Np. swoja ulubiona bluza i na niej fajne logo.
Trzeba też pamiętać by logo mnie miało cieni ponieważ niektóre drukarnie mają z tym problemy
Wojtek22 z pełnym szacunkiem, ale ku..a zalogowałeś się na forum po to, żeby coś sprzedać?
mam na pukanych 3x5 postów:D
Nie, nie ma żadnego problemu...
Jak widac jest, bo nie jestes pierwsza osoba ktora o to pyta. Malo tego. Ty tylko zapytales, ale byli tacy, co chcieli zamawiac bez kaptura.
a to moja bedzie bes kaptóra?? je chce sfetr bez kaptura ale z nadruczonym SÓPERMOTTO.PL Da sie??
Bedziesz mial. Sfeter w serek z misiem na klacie .
Jak widac jest, bo nie jestes pierwsza osoba ktora o to pyta. Malo tego. Ty tylko zapytales, ale byli tacy, co chcieli zamawiac bez kaptura.
no ale czy to coś złego że zapytałem ?
a to moja bedzie bes kaptóra?? je chce sfetr bez kaptura ale z nadruczonym SÓPERMOTTO.PL Da sie??
i czego sie k***a nabijasz buraku ?
JERY napisał/a:Jak widac jest, bo nie jestes pierwsza osoba ktora o to pyta. Malo tego. Ty tylko zapytales, ale byli tacy, co chcieli zamawiac bez kaptura.
SuperMocarz napisał/a:a to moja bedzie bes kaptóra?? je chce sfetr bez kaptura ale z nadruczonym SÓPERMOTTO.PL Da sie??
i czego sie k***a nabijasz buraku ?
buahahaha sory za OT ale widzę że znowu robi się ciepło na forum :P
\
Wujek gdzie jesteś ? pogódź chłopaków :]
Gajos rozmawiałem niedawno z wujkiem właśnie o takich sytuacjach...
żal i żenada...
chyba czas niektórym trochę urlopu od form dać...
Gumis.
Gdybyś przeczytał temat, to byś głupich pytań nie zadawał.
A na głupie pytania są głupie odpowiedzi.
Trochę więcej kultury!
Gumis, zachowuj się kolego!
Skoro nie masz poczucia humoru, lub masz gorszy dzień to lepiej się nie odzywać niż kogokolwiek obrażać.
Traktuj tego posta jako ostrzeżenie.
+1
Teoretycznie nie. Ale jest was kolo 80 osob. Musze odpowiadac na PW i na forum. Zrobienie tej bluzy, to nie jest tylko odpowiadanie na twoje pytania, ale ogarniecie kilku rzeczy od kazdego z was. Takie pytania poprostu irytuja! Myslalem, ze rozmawiam z ludzmi ktorzy troche ogarniaja i maja IQ znacznie wieksze od amerykanskiego. Nie sadzilem, ze wrzucenie sciagnietego z internetowej strony producenta obrazka, ktory zawieral obie rozmiarowki spowoduje, ze ludzie sie nie domysla, ze skoro NIGDY nie bylo mowy o bluzie bez kaptura, to wspolna rozmiarowka na jednym obrazku spowoduje, ze beda takie pytania. Po poprostu nie chcialo mi sie przerabiac tego obrazka bo nie sadzilem ze beda z tym jakies komplikacje. Ale ok. Jesli powstanie nastepna edycja i bede mial jeszcze ochote sie tym zajmowac, to zapewniam ze nastepna instrukcja bedzie dla typowego amerykanina, w stylu 3 stronnicowej instrukcji obslugi mlotka.
Strony Poprzednia 1 … 113 114 115 116 117 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 55 zapytań