Odp: dlaczego supermoto?
po to żeby usłyszeć od żony/dziewczyny/kochanki:
- oo! kółka też masz małe!
płomień tańczący na kurhanach wrogów.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » dlaczego supermoto?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
po to żeby usłyszeć od żony/dziewczyny/kochanki:
- oo! kółka też masz małe!
Ja wcale nie chciałem kupić SM!!
Pojechałem na jazdy KTM'a, bo były za darmo.
Ja wcale nie chciałem kupić SM!!
Pojechałem na jazdy KTM'a, bo były za darmo.
Jedna z fajniejszych odpowiedzi.
Na wiosne podczas poszukiwań interesował mnie tylko ścigacz(o ile można nazwać tak 125), ale gdy usiadłem na SM to wiedziałem ze to jest to.
a mnie zawsze jarały crossy tylko ojciec mi nie chcial kupic bo bez tablic i wgl az wkoncu natchanalem sie na allegro na supermoto to byly czasy :)
mi było szkoda tego gościa co wpompował kasę w moto - a że dobry człowiek jestem, pomogłem mu i kupiłem
ja nie chciałem wcale jeździć na supermoto, po prostu kupiłem drugi komplet kół na szosę, bo dojeżdżałem moto na uczelnie i szkoda było mi kostek, a że kupiłem koła supermoto to tak się zaczeło
jade... dwa pasy jezdni zajete... samochod na lewym pasie specjalnie wyrownuje do tego na prawym bym nie przejechal.... odwrocenie glowy i wjazd na torowisko :) (dodaktkowy lekko terenowy pas) !!!!! manetka do oporu i juz bylem przed blokujacym frajerem... mina goscia na swiatlach :) bezcenna:)
W sumie moja odpowiedź to całokształt tego filmu [url]http://www.youtube.com/watch?v=5QwL0TLoG3I[/url] ... zero ograniczeń, jedziesz gdzie masz ochotę i robisz to na co masz ochotę a z zajebistą ekipą, supermoto jest jeszcze piękniejsze.
jade... dwa pasy jezdni zajete... samochod na lewym pasie specjalnie wyrownuje do tego na prawym bym nie przejechal.... odwrocenie glowy i wjazd na torowisko :) (dodaktkowy lekko terenowy pas) !!!!! manetka do oporu i juz bylem przed blokujacym frajerem... mina goscia na swiatlach :) bezcenna:)
Żeby m ie teraz żaden furiat po Toronto nie ganiał odpicowanym Be En wu przez Ciebie ;)
Pozdro!
Trzymając sie wątku
bo zupa była za słona
W sumie moja odpowiedź to całokształt tego filmu [url]http://www.youtube.com/watch?v=5QwL0TLoG3I[/url] ... zero ograniczeń, jedziesz gdzie masz ochotę i robisz to na co masz ochotę a z zajebistą ekipą, supermoto jest jeszcze piękniejsze.
Kolego JACA, Gdzie jest ten fajowy tor widoczny na tym filmie? Wogóle fajny filmik zmontowaliscie, przypomniały mi sie stare dobre czasy ...
JACA napisał/a:W sumie moja odpowiedź to całokształt tego filmu [url]http://www.youtube.com/watch?v=5QwL0TLoG3I[/url] ... zero ograniczeń, jedziesz gdzie masz ochotę i robisz to na co masz ochotę a z zajebistą ekipą, supermoto jest jeszcze piękniejsze.
Kolego JACA, Gdzie jest ten fajowy tor widoczny na tym filmie? Wogóle fajny filmik zmontowaliscie, przypomniały mi sie stare dobre czasy ...
maps.google.pl - 50.269391,18.852399
Z tym torem jest zawsze problem bo znajduje się przy osiedlu domków rodzinnych i bloków... Praktycznie za każdym razem jak tam latamy podjeżdża Policja po "uprzejmie donoszę iż..."
Zmierzyć średni czas dojazdu niebieskich, zmykać zanim się pojawią ;D
Trzeba temat odkopać :) Dlaczego SM? Po prostu kupiłem taki motor, bo łatwiej było o wersje SM (MZ 125), kółka SM od razu miały być zamienione na enduro, bo mi po prostu nie pasowały do takiego ,,terenowego" sprzętu. Jakoś tak wyszło, że nowych kół nie kupiłem, na tych w miarę fajnie się jeździło, ale cały czas chciałem zmienić. Dopiero na zlocie w Sudetach jak zobaczyłem do czego służy SM i jak można na tym jeździć stwierdziłem, że trzeba pozostać przy tym co jest :D
Pozdro dla Wszystkich co pomogli podjąć decyzję :), wystarczyło tylko, że pokazali jak się użytkuje SM :D
Dokładnie Cos ten temat umarł, a dla świeżych, to podstawowy temat, dlaczego własnie wybrac SM. Ja jak tylko z kims rozmawiam to polecam zeby chociaz zerknął co to wogóle sa motocykle SM, bo tak naprawde wiekszosc Motocyklistów nie ma o tym pojecia! I pochwale sie Wam ze juz 5-ciu kumpli ściągnąłem ze scigaczy w teren, choć sie zapierali na śmierć ze nie ma mowy! :) Teraz próbuje ich zarazić SM, ale to nie bedzie tak łatwe, bo oni twierdza, ze to za duzo kasy "co koła 3 tyś, heble kolejne 3 tys, zawieszenie tez trzeba przerobić!" Także bedzie ciezko :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » dlaczego supermoto?
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 81 zapytań