Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
[url]http://otomoto.pl/ktm-inny-530-exc-r-M3046867.html[/url]
wał roku?
Napisane w ogłoszeniu.
"Pojazd uszkodzony: TAK".
CRF 490 sumo & CRF 250 MX
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 95 96 97 98 99 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://otomoto.pl/ktm-inny-530-exc-r-M3046867.html[/url]
wał roku?
Napisane w ogłoszeniu.
"Pojazd uszkodzony: TAK".
Nawet jak uszkodzony to się prawdopodobnie opłaca.
Zwłaszcza jak ktoś ma żyłkę i naprawia sam.
Zwłaszcza jak wałek w głowicy przytarty. :)
nowa głowica 2137,68 - standardowe 15% = 1817,00zł za głowicę kompletną
więc nawet jak wyjdzie ciebie naprawa 3-4000,00zł to i tak jest to chyba dobra opcja?
Nie idzie obrócić wału ani kopsakiem, ani elektryką. Dzwoniłem tak z ciekawości.
nowa głowica 2137,68 - standardowe 15% = 1817,00zł za głowicę kompletną
więc nawet jak wyjdzie ciebie naprawa 3-4000,00zł to i tak jest to chyba dobra opcja?
W sumie to dobra opcja, nawet jakby go na części rozsprzedać to się zwróci.
A co to te standardowe 15%?
Chcesz przez to powiedzieć, że jak się upomnę to dostanę 15% rabatu, tak po prostu?
Gdzie?
[url]http://otomoto.pl/yamaha-yzf-r-7-ow-02-M2211431.html[/url]
:D
A dlaczego myslicie ze gowica? ktos o to zapytał handlarza? Jesli nie to ja obstawiam ze korba sie zatarła, miałem taki przypadek ostanio, motor chodził, i zgasł i juz nie odpalił, i nie mozna go było nawet na biegu ruszyc, i okazało sie ze sie korbowód zespawał na amen...
A dlaczego myslicie ze gowica? ktos o to zapytał handlarza? Jesli nie to ja obstawiam ze korba sie zatarła, miałem taki przypadek ostanio, motor chodził, i zgasł i juz nie odpalił, i nie mozna go było nawet na biegu ruszyc, i okazało sie ze sie korbowód zespawał na amen...
Pare postów wyżej napisałem:
Nie idzie obrócić wału ani kopsakiem, ani elektryką. Dzwoniłem tak z ciekawości.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurde, w akcie euforii nie doczytałem nawet że ta 530 jest uszkodzona , a ta R7 to perełka, jak ferrari kombi prawie że :P
za 10 bym sie pokusił o te 530stkę, jak bede miec gotówkę to złożę takową propozycje. Ale najpierw zrobię małe rozeznanie co mogło jebnąc i ile to kosztuje.
MartinezKtm525 napisał/a:A dlaczego myslicie ze gowica? ktos o to zapytał handlarza? Jesli nie to ja obstawiam ze korba sie zatarła, miałem taki przypadek ostanio, motor chodził, i zgasł i juz nie odpalił, i nie mozna go było nawet na biegu ruszyc, i okazało sie ze sie korbowód zespawał na amen...
Pare postów wyżej napisałem:
Nie idzie obrócić wału ani kopsakiem, ani elektryką. Dzwoniłem tak z ciekawości.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widziałem Kolego co napisałes, i dlatego napisałem, ze to jest objaw zatartego korbowodu... jak ktos go kupi to niech da znac, co w nim było, ciekaw jestem :)
Kurde, w akcie euforii nie doczytałem nawet że ta 530 jest uszkodzona , a ta R7 to perełka, jak ferrari kombi prawie że :P
za 10 bym sie pokusił o te 530stkę, jak bede miec gotówkę to złożę takową propozycje. Ale najpierw zrobię małe rozeznanie co mogło jebnąc i ile to kosztuje.
No i poczytaj opinię o 530 z 2008r, bo na forum raczej kiepawo jest oceniana, niby te 2009 już są ok, ale o tych 2k8 słabe opinie krążą ;)
wałek rozrzadu w 530 jesl łozyskowany łozyskami tocznymi wiec mala szansa zeby sie zatarł, predzej cos z korba albo cylindrem. Pozatym robiac juz remont takiej 530 mozna wyeliminowac pewne wady wieku dzieciecego i zapewne sie opłaca bo cena nie zła a równie dobrze mozna za 25tysi kupic sprzet który wybuchnie po 5mth. Lepiej dac mniej i zrobic pod siebie.
ps. nie mam nic wspulnego z tym motocyklem ale jak bym mial zbedne siano na moto i naprawe to bym go kupił.
wałek rozrzadu w 530 jesl łozyskowany łozyskami tocznymi wiec mala szansa zeby sie zatarł, predzej cos z korba albo cylindrem. Pozatym robiac juz remont takiej 530 mozna wyeliminowac pewne wady wieku dzieciecego i zapewne sie opłaca bo cena nie zła a równie dobrze mozna za 25tysi kupic sprzet który wybuchnie po 5mth. Lepiej dac mniej i zrobic pod siebie.
ps. nie mam nic wspulnego z tym motocyklem ale jak bym mial zbedne siano na moto i naprawe to bym go kupił.
Z tego samego założenia wychodzę - kupić jak najtaniej i wyremontować.
W inny sposób już chyba nie będę kupował motocykli używanych.
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-660-supermoto-M3045682.html[/url]
Takie pytanie. Gadałem troche ze sprzedawcą.
Zastanawia mnie to przednie koło. + nie działający licznik od jakiegoś czasu i zmieniona lampa. Niby stara jest popękana.
Gość mówi że ładnie się w zakręty składa itp. Ale jakaś taka niepewność jest ;x
Może ktoś zna to moto albo coś wie ?
Bardziej kusi mnie to 660 od gościa co Czarny kupił 525 mimo że musiałbym komin kupić itp. Tyle że można na firmę :)
Strony Poprzednia 1 … 95 96 97 98 99 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.137 sekund, wykonano 30 zapytań