1

Temat: Wyścig/wyścigi pokazowe podczas Motoserce

Pany,
Wczoraj zadzwonił do mnie kumpel/klient z Wyszkowa. Jest On organizatorem akcji Motoserce właśnie w Wyszkowie. Robią to już któryś raz, mają doświadczenie itp. W tym roku doszedł do wniosku, że fajnie byłoby zorganizować przy okazji jakieś pokazowe małe zawody SM. I tu pojawia się temat do Was. Czy byliby chętni żeby wziąć w takim przedsięwzięciu udział oraz czy znajdzie się ktoś w typie Sabathiusa kto ogarnąłby to organizacyjnie od strony SM. Jeśli ktoś jest zainteresowany przedsięwzięciem proszę o kontakt to przekażę namiary na pomysłodawcę.
S

2

Odp: Wyścig/wyścigi pokazowe podczas Motoserce

ja chętnie bym pojechał w takim wyścigu, natomiast jeśli chodzi o sprawy organizacyjne to zupełnie nie mam o tym pojęcia.

fajnie by było gdyby  wyścig był rozgrywany na ulicach miasta, na wzor tego czeskiego co to była relacja na forum :)

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

3

W wyszkowie tez mogłbym sie stawic bo mam niedaleko :)

525 EXC

4

i ja chętnie pojadę

5

Wiadomo!!!

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

6

też bym się poganiał...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

7

ja pojadę na 100%

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

8

Jakis termin ?

525 EXC

9

Sam pomysł zajefajny. Rónież dokładam jedno SM do imprezy.

DR650, XT600, EXC520, YZ450F, EXC-R450, EXC-R400, EXC-R530, SXF350, SXF250, EXC500SM, ADV990, 690Rally

10

No to fajnie, że jest zainteresowanie. Teraz potrzeba tylko jakiegoś chętnego co to ogarnie organizacyjnie od "naszej" strony. Termin to 21 kwietnia. Tu macie jakieś informacje o gównym nurcie imprezy [url]http://www.motoserce.pl/start.php[/url] . Wyścig pewnie odbywałby się właśnie na ulicach albo na jakimś sporym placu/parkingu. Póki co konkretów jeszcze brak.

11

proponuję wpisowe 450ml i jazda :)

12

tylko jazda od razu po oddaniu

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

13

Materka napisał/a:

proponuję wpisowe 450ml i jazda :)

Biorąc pod uwagę, że mi ciągle zimno to nie wiem czy u mnie w obiegu w ogóle tyle krąży :) Poza tym ja nie lubię igieł :/

14

Rozmawialiśmy dzisiaj z organizatorem, chwilowo nie ma specjalnie miejsca na polatanie, ale jutro może się coś wyjaśni - mają spotkanie z urzędnikami.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

15

samson napisał/a:

Rozmawialiśmy dzisiaj z organizatorem, chwilowo nie ma specjalnie miejsca na polatanie, ale jutro może się coś wyjaśni - mają spotkanie z urzędnikami.

cos sie wyjasnilo?