1

Temat: Zaproszenie PZM, Warszawa

czy ktoś poza mną dostał zaproszenie na "uroczyste zakończenie sezonu 2011 w sportach motorowych..." w PZM na Pańskiej w Warszawie, na 5-tego lutego?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

2

Odp: Zaproszenie PZM, Warszawa

No to juz wiadomo kto byl wtyka PZMu w światku Supermoto ;)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

eee no bez jaj ;-)

wybiera się ktoś?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

4

Może po prostu byłeś najwyżej sklasyfikowany w mazowieckim chłopaku dlatego Cię zaprosili. W zeszłym roku wysłali takie coś do mnie i do Remika Rutki. Dostaniesz fajny garnek i szarfę jak miss ;)

5

Franz, pamiętaj o kreacji wieczorowej, z tym że zrezygnuj z dużego dekoltu i odsłoniętych pleców- w końcu reprezentujesz nas wszystkich;)

6

no to mnie zaszczyt pierd...
byłeś w zeszłym roku Szwinia?

Snow bedzie bez dekoltu, to gwarantuje

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

7

Byliśmy z Remikiem. Oni to liczą jakoś tak, że zapraszają pierwszą trójkę pod względem ilości punktów. Normalnie powinni zaprosić Czapę, Crazyego itd ale z uwagi na to że przepis mówi o tym, że w danym województwie musi być co najmniej 5 zawodników klasyfikowanych w 2 wyścigach każdy a jak wiadomo w MP tak się nie stało, tak więc chłopaki z MP odpadają z ich wyliczanek a PZM bierze wtedy ludzi z PP. Dostaniesz więc prawdopodobnie nagrodę za zdobycie MISTRZOSTWA w okręgu mazowieckim czy jak to się u nich nazywa. Tak więc niech mi nikt nie mówi że PZM to słaba instytucja skoro dają nagrody za mistrzostwo a wystarczy jeździć w pucharze :)
Generalnie wołają ludzi z różnych dyscyplin motorowych, wręczają nagrody, pstrykają fotki, ściskają graby itp. potem jest jakieś żarcie i "salto" ale my z Remikiem jakoś szybko się zmyliśmy.

8

no wiec już wszystko jasne...
Szwinia dzięki za kompleksowe info w temacie, jeśli nic nieplanowanego mi nie wyskoczy to sie tam pofatyguje

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

9

Franz i jak ? Byłeś ? Całowałeś się ? ;)

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

10

Jeszcze chłopak nie przetrzeźwiał ;)

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

11

byłem byłem, pucharek i szarfę wyłapałem ;-)

generalnie masa różnych dyscyplin (o niektórych to nawet nie miałem pojęcia że istnieją) ze sportów motocyklowych tylko ja i paru chłopaków z cross country

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021