Temat: Zaproszenie PZM, Warszawa
czy ktoś poza mną dostał zaproszenie na "uroczyste zakończenie sezonu 2011 w sportach motorowych..." w PZM na Pańskiej w Warszawie, na 5-tego lutego?
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zaproszenie PZM, Warszawa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy ktoś poza mną dostał zaproszenie na "uroczyste zakończenie sezonu 2011 w sportach motorowych..." w PZM na Pańskiej w Warszawie, na 5-tego lutego?
No to juz wiadomo kto byl wtyka PZMu w światku Supermoto ;)
eee no bez jaj ;-)
wybiera się ktoś?
Może po prostu byłeś najwyżej sklasyfikowany w mazowieckim chłopaku dlatego Cię zaprosili. W zeszłym roku wysłali takie coś do mnie i do Remika Rutki. Dostaniesz fajny garnek i szarfę jak miss ;)
Franz, pamiętaj o kreacji wieczorowej, z tym że zrezygnuj z dużego dekoltu i odsłoniętych pleców- w końcu reprezentujesz nas wszystkich;)
no to mnie zaszczyt pierd...
byłeś w zeszłym roku Szwinia?
Snow bedzie bez dekoltu, to gwarantuje
Byliśmy z Remikiem. Oni to liczą jakoś tak, że zapraszają pierwszą trójkę pod względem ilości punktów. Normalnie powinni zaprosić Czapę, Crazyego itd ale z uwagi na to że przepis mówi o tym, że w danym województwie musi być co najmniej 5 zawodników klasyfikowanych w 2 wyścigach każdy a jak wiadomo w MP tak się nie stało, tak więc chłopaki z MP odpadają z ich wyliczanek a PZM bierze wtedy ludzi z PP. Dostaniesz więc prawdopodobnie nagrodę za zdobycie MISTRZOSTWA w okręgu mazowieckim czy jak to się u nich nazywa. Tak więc niech mi nikt nie mówi że PZM to słaba instytucja skoro dają nagrody za mistrzostwo a wystarczy jeździć w pucharze :)
Generalnie wołają ludzi z różnych dyscyplin motorowych, wręczają nagrody, pstrykają fotki, ściskają graby itp. potem jest jakieś żarcie i "salto" ale my z Remikiem jakoś szybko się zmyliśmy.
no wiec już wszystko jasne...
Szwinia dzięki za kompleksowe info w temacie, jeśli nic nieplanowanego mi nie wyskoczy to sie tam pofatyguje
Franz i jak ? Byłeś ? Całowałeś się ? ;)
Jeszcze chłopak nie przetrzeźwiał ;)
byłem byłem, pucharek i szarfę wyłapałem ;-)
generalnie masa różnych dyscyplin (o niektórych to nawet nie miałem pojęcia że istnieją) ze sportów motocyklowych tylko ja i paru chłopaków z cross country
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zaproszenie PZM, Warszawa
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 76 zapytań