Temat: Witam
Witam nazywam się sik0rek co prawda bardzo jestem pogrążony w innym hobby jest nim strzelectwo pneumatyczne, zaczynałem od taniego karabinku ale w miarę jedzenia apetyt rośnie więc kupowałem coraz to lepszy i tak doszedłem do karabinka z którego jestem bardzo zadowolony.
A teraz o drugim hobby o ile tak to można nazwać. Przygoda z jazdą na jedno śladzie zacząłem w wieku 13 lat, uczyłem się na motorynce, potem jakiś komar, i pierwszy ogar z trzy biegowym silnikiem, i wtedy właśnie w wieku 15 lat znaleźliśmy w lesie 3 górki z których skakaliśmy łamiąc ramy i kości. Po złamaniu się ogara przesiadłem się na WSK oj to było to, skakałem, naprawiałem, szalałem,naprawiałem, naprawiałem i na koniec zezłomowałem. Tak w wieku 16 może 17 lat skończyła się moja przygoda.
Jadnak gdy zobaczyłem mz sm serduszko mocniej zabiło, obudziła się stara miłość do moto.
Mam panowie pytanie czy któryś z was posiada emzete, warta jest swoich pieniędzy, teraz można koło 4k wyrwać, czy lepiej nie myśleć o niej a poszukać czegoś innego w te pieniądze.
Moto ma służyć do przemieszczania się z punktu a do punktu b ale nie koniecznie spokojnie i po utwardzonej drodze. Nie musi być nowy, ważne abym nie bał się nim pokonać dziennie i 500km
Pozdr