Odp: Opinie o KTM SMC 690
Wiem ale mam ekipę co w trasy lata więc szukałem kompromisu, a SMC-R sobie odpuściłem bo ponoć miał 38 tys kosztować ale za 30 to mam mocno do myślenia teraz.
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Opinie o KTM SMC 690
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiem ale mam ekipę co w trasy lata więc szukałem kompromisu, a SMC-R sobie odpuściłem bo ponoć miał 38 tys kosztować ale za 30 to mam mocno do myślenia teraz.
Mówią że Polska biedny naród, a tu proszę jakie rarytasy 30 tyś to już tanioszka ;)
Koso napisał/a:30500 netto?
Brutto oczywiście. Jedno stęknięcie i zeszliby do 30000. Dwa razy byłem i za każdym razem imny człowiek zapropnował tę cenę, wiec nie ma mowy o pomyłce.
jak zalatwisz za 30. 500 to bierzemy dwie sztuki z KWKM + odpalimy ci cos.
Dzwonilismy i najtaniej za 35.000zl. (najnizsza cena w kraju ponoc)
ahh zapomnialbym dodac, moga dorzucic rekawiczki w tej cenie :)
Sprawa wygląda tak:
Dzwoniłem dziś znowu do KTM Rally i okazuje sie że straszny bałagan tam mają.
Ich wersja na dziś wygląda tak, że cena SMC R wynosi 35tyś do małej negocjacji plus rabat na części i serwis...
Przerzucali mnie od jednego człowiek do drugiego, zanim ktoś kto ma pojęcie co sprzedaje udzielił ostatecznej informacji.
Lepsza informacja to taka, że na pewno nie ma żadnej reglamentacji "3 sztuki na Polske" itp. Tak więc, w Olsztynie wciskali ciemnotę, jeśli o to chodzi.
Motocykl do obejrzenia w pierwszym tyg. lutego.
Zadzwonię za miesiąc, może znów będzie 30500pln... ;-)
Sprawa wygląda tak:
......
Lepsza informacja to taka, że na pewno nie ma żadnej reglamentacji "3 sztuki na Polske".......
Już się bałem, że dla wszystkich zainteresowanych userów tego forum nie starczy.
subek napisał/a:A już chciałem kupić Dorsoduro ale jak SMC-R za 30 tys to mocno się zastanowię :)
Dorsoduro to nie prawdziwy SM ;-)
Ale fun'a dużo daje! Tylko ta masa psuje troche robote....
Mówią że Polska biedny naród, a tu proszę jakie rarytasy 30 tyś to już tanioszka ;)
Jak się zapi*rdala jak zwierz to coś może z tego będzie. Wracając do tych 3 sztuk to też mnie poskładał. Chyba w jego salonie :D
A jak będzie ok 30 k to zastanowię się.
Ludzie nie sprzedadzą wam nowego ktm 690 smc r za 30 tysiaków i nawet nie macie co sie łudzić, używki 2-3 letnie chodza prawie po tyle.
Też mi się tak wydaje.
Może SMC z 2010/2011 to za takie pieniądze będą osiągalne.
Mam jeszcze takie pytanko. czy w waszych SMC 690 jest zwykła pompa hamulcowa czy radialna, i czy warto zamienic na ta radialna w razie czego? no chyba ze model 2012 juz taka ma :)
Mysle ze nawet nie ma co liczyc na zeszly rocznik. W zeszlym roku chcialem kupic 2010 i w calej Europie nie bylo juz ani jednej sztuki i musialem czekac na 2011 z fabryki. No chyba ze popyt spadl albo zrobili wiecej
Próbowałeś jak hamuje SMC na seryjnej pompie?
Najpierw spróbuj i jak ocenisz że słaba to można myśleć. Moim zdaniem nie ma się co przerzucać z kasą. Lepiej wydać ją na potrzebne rzeczy, np. paliwo, opony itd..
Próbowałeś jak hamuje SMC na seryjnej pompie?
Najpierw spróbuj i jak ocenisz że słaba to można myśleć. Moim zdaniem nie ma się co przerzucać z kasą. Lepiej wydać ją na potrzebne rzeczy, np. paliwo, opony itd..
+1
Ja zostaje przy standardzie! wystarcza sily nawet na długie tory a i w ofrodzie jest dobrze dozowalny.
Zmieniaja niektórzy na Brembo radialna pompe od Duke3 ale nie uważam ze to konieczne.
Zacisk hamulcowy montowany jest radialnie, ale pompa zwykła.
Jak poprzednicy - na hamulce nie narzekam.
Jedyny minus tej pompy to cena klamki - ok. 180zł i brak zamienników. Jakieś mocne handbary wskazane.
Dzieki Bardzo chłopaki za info o heblach :) w sumie bym sie zdziwił gdybyscie napisali ze sa słabe,,, ale zapytac zawsze mozna..
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Opinie o KTM SMC 690
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 68 zapytań