Odp: Husqvarna 125 sm
[url]http://allegro.pl/husqvarna-sm-125s-tylko-3800km-i2067735072.html[/url]
widział może ktoś tą, ta wydaje sie być lepszym rozwiązaniem przebieg o 16ooo mniejszy, zablokowana co dodatkowo zmniejsza zuzycie części
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Husqvarna 125 sm
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/husqvarna-sm-125s-tylko-3800km-i2067735072.html[/url]
widział może ktoś tą, ta wydaje sie być lepszym rozwiązaniem przebieg o 16ooo mniejszy, zablokowana co dodatkowo zmniejsza zuzycie części
Stara juz troszke :P
I ten przebieg cos zbyt mały mi się wydaje :)
Ja mam taką samą, tylko w ładniejszej okleinie :)
Na wiosne robie remont i bede sprzedawał. I moja jest 2005
Jak coś to PW
Szczerze mówiąc to w używanych sprzętach na przebieg można popatrzeć tylko z ciekawości :) A nie się nim sugerować.
Liczniki można przekręcić, może linka się zerwać czy coś i już się km nie naliczają. Przebieg i zużycie można sprawdzić np: poprzez sprawdzenie w jakim stanie są eksploatacyjne części motocykla. Manetki, podnóżki, czy jest silnik i rama wytarta od butów itp...
dankien true story bro najlepiej okreslic stan silnika mierząc kompresję brak kompreski= remont
Kusloncu nie chcesz może teraz juz przed remontem sprzedać?
KaceR Polecam moto kusloncu ;)
Może będę miał zaś na sprzedaż huske 2009, 2400 km jak ktoś by szukał powoli (Ale Norek jest jest nr 1 w kolejce) ;)
Miałoby być to dla mnie moto, ale cena na kolana nie powala i mam kilka innych do obejrzenia początkowo ;)
Młody to jak będziesz oglądał jakieś sm w 125 to odezwij się. Napisz jaki jest stan rzeczywisty. Tez rozglądam się za husqvarna sm125 albo Dt ale wszedzie mam daleko zazwyczaj okoł 300 km. KacpikSM może masz jakiś link do fotek?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Husqvarna 125 sm
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 77 zapytań