Odp: "Idzie wiosna, będą warzywa"
Gekon-uroczy ziemniak z Ciebie. Taki "ziemniak pisanka", taki Wielkanocny, na czasie taki.
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » "Idzie wiosna, będą warzywa"
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gekon-uroczy ziemniak z Ciebie. Taki "ziemniak pisanka", taki Wielkanocny, na czasie taki.
Ziemniak jak jajeczko w ubranku sezonowym ;)
Ja do akcji nic nie mam, nie uważam, by kogoś mogła specjalnie urazić, a jest szansa, że kogoś innego przestraszy. Jednak Crazy Russian ma rację, potrzeba torów! Jestem pewien, że wielu zrezygnowałoby z latania po mieście mając szansę wyszaleć się w ludzkich warunkach na torze. To paranoja, że Automobilklub Wielkopolski myśli tylko o swojej giełdzie, bo z tego jest prawdziwy zysk, a tak naprawdę woleliby tor w ogóle zamknąć. Treningi co tydzień ponoć są, ale chyba tylko dla zawodników,
(Automobilklub Wielkopolski zawiadamia zawodników sportu motocyklowego, iż w sezonie 2009 doskonalenie jazdy motocyklem odbywać się będzie w środy w godz. od 15.00 do 18.00 począwszy od 06.05.2009 r. (termin może ulec zmianie). )
a jeśli nawet nie tylko (nie mam pewności, bo nie ma żadnych reklam itp), to wątpie by był podział na grupy według umiejętności, no i wcale nie ma treningów na kartingowym...
Bo ktoś wymyśli akcję " Idzie jesień, czas polowań na kaczki"
I będzie plakat kaczki na motorze.
...to pierwszego odstrzelą nam prezydenta :) ?
A tak na poważnie to bzdurą totalną jest że wszystkich na moto wkładają do jednej szuflady jako świrów
Ciekawe czy swoich kolegów z motocyklowych patroli też wyzywają od warzyw...?
Z jednej strony mają rację, bo w tym roku już wielu motocyklistów zgineło. Z drugiej każdego motocyklistę traktować jak terrorystę ??. Trzeba mieć we wszystkim umiar, a tu niebieskim brakuje
Wy se gadajcie a ja jade pozapierdalać:)
Tylko w jakiś warzywniak nie zap.... bo z nas sałatkę zrobisz;)
powiem tyle - tu nikt kur&*wa nie jest normalny :)
Ale awatary wyglądają bosko :)
.
powiem tyle - tu nikt kur&*wa nie jest normalny
No i prawidłowo hahah :P
Róbmy swoje Panowie, teksty o warzywach jak były tak będa, a jeździć trzeba.
Chciałbym zobaczyć tak medialną i mądrą, przemawiajaca do serca akcję policji zobaczyć. Akcję która ma uświadamiac policjantom drogówki że branie łapówek jest niedobre i niegrzeczne.
Ciekawe co jest powszechniejsze w PL-łapownictwo w drogówce, czy naruszanei przepisów przez motocykle.
Lepiej zaslonić się kępą warzyw. To jednak buraki :)
Róbmy swoje Panowie, teksty o warzywach jak były tak będa, a jeździć trzeba.
I to jest słuszna koncepcja!
Mimo wszystko coraz więcej mam sytuacji gdzie w korku ktoś blokujący alejkę się usuwa na widok/odgłos moto, więc świadomość w narodzie rośnie! Kilku debili próbuje budować swoją pozycję w policji/gazetach na takich chwytliwych dla gawiedzi hasłach. ostatnio któryś z poznańskich policjantów(imię i nazwisko znane redakcji :D) powiedział : "40% wypadków z udziałem moto jest z ich winy" zamiast 60% wypadków z udziałem moto NIE jest z ich winy! Wynika z tego że ma awersję bo może w młodości oparzył się o rurę wydechową WSKi wujka i teraz ma traumę?
Mimo wszystko coraz więcej mam sytuacji gdzie w korku ktoś blokujący alejkę się usuwa na widok/odgłos moto, więc świadomość w narodzie rośnie!
Coś w tym jest Panowie, mimo wszystko ja też zauważyłem że lepiej się przeciska przez korki. Nie wielka różnica ale świadomość spotkania motocyklisty na drodze rośnie :)
Myślę ze większość z nas zgodzi się z Elvisem Presleyem. Podobno jeździł on SM, to i dobrze gada :)
http://www.youtube.com/watch?v=LzbiR412Cy8
Własciwie tym można by podsumowac dyskusję-mniej konwersacji, więcej akcji :)
No to po "warzywach"
[url]http://www.uzyjwyobrazni.pl/projekt.php?id=32&p=10[/url]
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » "Idzie wiosna, będą warzywa"
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 86 zapytań