Odp: Treningi na torze REDECO-Wrocław
jezdzilismy na zwyklych drogowych przelozeniach ogolnie ten wyjazd potraktowalismy jako rozrywke:) ale napewo tam wrocimy wiec mozna bedzie sie jakos ustawic pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi na torze REDECO-Wrocław
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jezdzilismy na zwyklych drogowych przelozeniach ogolnie ten wyjazd potraktowalismy jako rozrywke:) ale napewo tam wrocimy wiec mozna bedzie sie jakos ustawic pozdro
ja niestety nie dotarłem do Was. Złożyłem sprzęt ale dopiero wieczorem...
Macie jakieś fotki?
Kiedy będziecie jeździli następnym razem? Jak będę we Wrocławiu na pewno się pojawie...
pozdrawiam
potok
Witam Chłopaki.Planujemy wybrać sie na ten tor ponownie jakoś w drugim tygodniu kwietnia. Bardzo możliwe ze we wtorek po świętach. Byłby ktoś chętny żeby dołączyć??
Jestem chętny, tylko moje auto nie ma haka...
A może jakiś weekend, bo ja niestety z tych co muszą w tygodniu pracować!~
Mam nadzieję że moje moto też da radę.
Tylko że w grafiku toru weekendy mają stałe rezerwacje... Chyba że ktoś ma wtyki i byłby w stanie zarezerwować tor na jakąś sobote...
siema gacek, ja moze bym się zebrał z Husą :D, jakoś by można się dokładniej zgadać, czym tam planujesz jechać, nadal DTX?
Tor zarezerwowany na 19 kwietnia(niedziela) od godziny 17 na 3 godziny:D Mysle ze ktos z forum wpadnie polatac bo to wkoncu weekend jest:) BarteQ jedziesz z nami?? mam miejsce dla Ciebie i motoru
Może wpadniemy z kumplem, z tym że mamy maszyny na kostkach więc nie wiem czy to ma sens. Dodatkowo luźne przewody odpowietrzające mogą owocować plamami na torze przy szlifach. Jakie są koszta i ilu was będzie?
Na kostkach tez sie da:D http://www.supermoto.pl/index.php?module=news&comments=1&id=193
Ja przewody bede wkladal w taka mala buteleczke(250ml) uzywaja ich w mieszalniach farb do rozpuszczalnikow itp i przypne ja opaska do ramy albo gdzie bedzie miejsce. A wjazd na tor z tego co pamietam to bylo chyba 25zl za godzine. PS czym latacie??
Tym co wszyscy ;-))) LC4 i DR-Z
Niestety znów musimy odwołać wyjazd:/ Jeden z kumpli sie rozsypał i okazało się że jest gorzej niż lekarze przypuszczali a drugi od jutra bedzie bez motoru więc samemu nie chce mi się jechać... Ręce mi opadły jak sie dowiedziałem że znów muszę odwołac wyjazd... A może jest ktoś z okolic Ostrowa żęby umowić sie na jakieś latanie???
A to pech. W takim razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia koledze. Dajcie znać jak będziecie się znów organizować to się chętnie podłączę. Tymczasem jazdy po tym torze czekają mnie na szkole jazdy suzuki. Zobaczymy czy daje radę.
Witam!! Jednak kumpel juz ma motor spowrotem i mozemy jechac na tor. Zarezerwowany na niedziele 19.04.2009 od godziny 13.00 na 3 godziny. Im wiecej osob tym lepiej. Mak mam nadzieje ze wpadniecie:D pozdro
Jak od 13 to przyjade prawie prosto z błota - nawet bardziej mi to pasuje. Kumpla nie będzie bo się zapisał na Karawanę Suzuki na 12 i będzie testował V-Stroma. Może kogoś jeszcze zabiorę ale na pewno nie enduro/supermoto.
pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi na torze REDECO-Wrocław
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 78 zapytań