Odp: Bluza SUPERMOTO
A miało być po Polskiemu i na ostro ... ;/
BRAP to bezład literek ;p
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 87 88 89 90 91 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja w tej chwili nadrobiłem zaległości w czytaniu (5 stron) a to tylko 2 dni mojej nieobecności w tym temacie.
Czy będzie również głosowanie - czy na końcu sznurków kaptura będzie jeden supełek czy dwa supełki. ????
A co z koncepcją napisów na rękawie. Przegapiłem głosowanie???
Masz racje Seba.
Czuję się, jak w sejmie.
Głosowanie, głosowanie poprawek i na końcu poprawka do głosowania.
Demokracja, to nie jest dobry system.
Przydałby się jakiś dyktator, który przeprowadził by nas twardą ręką przez te wybory i narzucił jedyną, słuszną koncepcję.
Dopuszczam sfałszowanie wyborów ;);)
Zwykle supermoto.pl i jakies logo z wyraznym podkresleniem zarysu i stylu moto by wystarczylo
Na przód ma iść obrazek , przeciez leci głosowanie na jeden z 3 , czy ta ankieta z dupy jest wzięta ?
Po co te napisy i tak nikt tego ku****wa nie czyta !
na plecach supermoto.pl i wystarczy
a teraz bawić sie w pizdowate napisy spójrz w lusterka może odrazu walnijmy jakiś baner reklamowy
Widać, że tak się nie da...
Fikoł napisał/a:z tą ciotą na plecach się nie wypowiadam !
Ma być mocny tekst to jest omg :x
Ale "It's only illegal... if You get caught" jest czystą prawdą :D
?
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/515/czarnabluzazkapturemult.jpg/][/url]
Na przód ma iść obrazek , przeciez leci głosowanie na jeden z 3 , czy ta ankieta z dupy jest wzięta ?
Po co te napisy i tak nikt tego ku****wa nie czyta !
na plecach supermoto.pl i wystarczy
a teraz bawić sie w pizdowate napisy spójrz w lusterka może odrazu walnijmy jakiś baner reklamowy
1) Jak w zeszlym roku szukalismy napisu pod obrazek, to nikt nie marudzil ze jest niepotrzebny
2) Supermoto idzie na rekawy. Juz nikt o tym nie pamieta? Supermoto na plecy, na rekawy. Moze jeszcze na kaptur, sciagacze i od calej wew. strony? Aaaa, zapomnialem ze na klacie tez jest w obrazku napis Supermoto. To moze zrobmy supermoto wszedzie, a obrazek gdzies sie wcisnie.
3) Jak nikt nie czyta? Nie kazdy caly dzien siedzi w lesie i ma plecak doszyty na stale do plecow. Ja w tej bluzie chodze przez wiekszosc roku, i kazdy jak zobaczy napis to jest zaitrygowany i chce go przeczytac.
No no tylko , ze w zeszłym roku to poszło sprawnie a w tym nie .
100 propozycji i brak męskiej decyzji - moja propozycja nowy tekst .
HAHAHA Sprawnie? Dwa lata to zajelo. Pierwszy post jest z 2009 roku z marca.
Chyba zapominasz, ze bluz musi byc okolo 50. Zebby zebrac tylu chetnych, trzeba zrobic projekt, ktory bedzie podobal sie jak najwiekszej liczbie ludzi. Jak masz to zrobic, nie pytajac ich o zdanie??
Pierwszy post jest Jakuba i on sobie zrobił bluze , ale pamietasz , ze zaczałeś ja robić mniej wiecej jak w tym roku tzn 2010 w grudniu zebrało sie szybko 50 osób i nikt bardzo nie marudził , a w tym roku jakoś chyba za dużo wymagamy . Nawet w tych ankietach bierze 20 pare osób ...
[url]http://www.cafepress.co.uk/+ktm_orange_brraaap_supermoto_sweatshirt_dark,379620025[/url]
faktem jest że wzór bluzy powinien zostać jeden, napis supermoto.pl na rękaw, z przodu wygraniec ankiety a na tył walnąć to co "produkującemu" podpasi.
nigdy nie dojdziemy do ładu słuchając wszystkich - a tak naprawdę udzielających się na co dzień jest ok 30-40 os. jak będziemy mieli gotowy projekt przedstawiony z podaną ceną to weźmiemy ile się da - tak było z kalendarzem - nikt nikomu nie pozwolił narzucać co gdzie i za ile - było jasne - idą kalendarze chcecie czy nie - i chętni się znaleźli - zróbmy to samo - kto będzie chciał ją mieć to kupi z jednym rękawem czy z dwoma supełkami na sznurku.
PS. ja i tak biorę 3 - chyba że wyjdzie z tego jakaś kolorowa kaszana
[url]http://www.cafepress.co.uk/+ktm_orange_brraaap_supermoto_sweatshirt_dark,379620025[/url]
Figiel przyznaj się - ty znasz cały internet na pamięć?:D Przynajmniej od strony graficznej hehe?
tego typu rzeczy pełno jest, biorąc przykład z smjunkie lub innych jak ADV mogłoby być charakterystyczne logo i napis, ale sam napis też wystarcza, ja w zasadzie czekam ile to może wynieść cenowo (z resztą pewnie nie jestem jedyny)
To może zbierzcie teraz to co ludzie wybrali znowu w dwa nowe tematy i tyle. Ostatecznie..
Strony Poprzednia 1 … 87 88 89 90 91 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 43 zapytań