Odp: Bluza SUPERMOTO
Jak przejdzie pomysl, to pokombinuje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak przejdzie pomysl, to pokombinuje
Moze sa tacy co nie zaowazyli, ze jest nowa ankieta. Pamietajcie, ze musi nas sie zebrac 50 osob, zeby cena byla podobna do zeszlorocznej, wiec namawiam do wziecia udzialu.
To ja się dopisuje :)
Mi najbardziej przypadł do gustu zjazd ze schodów 29, 29A z tym ze moto mogło by być nieco bardziej widoczne...
Moto-szampańskiej zabawy dziś!!
napisz glos w ankiecie, a nie tutaj.
Panowie. Zaczyna sie robic balagan w temacie. Trzeba wrocic do dyskusji i zdecydowac czego Wy tak wlasciwie chcecie. Temat pomyslu uznalem za zakonczony. Myslalem, ze stanelo na bluzie w poprzednim stylu, czarno bialej z napisami na rekawach z grafika na przodzie i napisem z tylu. Znamy wykonawce, wiemy jak bedzie wygladac w rzeczywistosci czyli jakie sa roznice miedzy projektem a koncowym efektem no i najwazniejsze, znamy zblizone koszty i jakosc. W ankiecie pojawily sie glosy o bluzie bez kaptura i z kolorowa grafika wykonana sitodrukiem. To zupelnie inna bajka. Musicie sie zastanowic czego tak naprawde chcecie. Mala ankieta.
1)bluza w starym stylu wykonana w tej samej technice co poprzednia
2) inna bluza (niekoniecznie do jazdy) z grafika w kolorze wykonana sitodrukiem
1
qierwi - 1
JERY - 1
qierwi - 1
JERY - 1
Patryk1533 - 2
JERY masz PW
qierwi - 1
JERY - 1
Patryk1533 - 2
moto - 1
qierwi - 1
JERY - 1
Patryk1533 - 2
moto - 1
BolekZKO - 1
tigerman - 2 ze kapturem szara z zielonym moto jeśli można !!!
hacker. Odpisalem
Panowie. Myslcie intensywnie nad mocnym haslem na plecy!
BRRAAAAAPP!!
FUCK THE POLICE :P
wiem, ze ten ostatni nie przejdzie bo za ostry dla wiekszosci. Chce tylko rozkrecic burze mozgow.
fuck the police mi sie kojarzy tylko i wylacznie z kacvegas w bangkoku i impreza przed klubem :D
hehehehe
Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 56 zapytań