Odp: Radom trening [15-IV-2009]
No to żeby Wam się za wygodnie nie jeździło to jeszcze ja się pojawię jako pojazd wolnobieżny. :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Radom trening [15-IV-2009]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to żeby Wam się za wygodnie nie jeździło to jeszcze ja się pojawię jako pojazd wolnobieżny. :)
nie mam juz miejsca na przyczepie
Kogo wieziesz?
Tez bede
Wrrrrr :)))))
psatp napisał/a:nie mam juz miejsca na przyczepie
Kogo wieziesz?
senso napisał/a:Tez bede
Wrrrrr :)))))
U mnie na pokładzie będzie : kildow, karton i psatp
PSATP tylko kamerke zabierz :D
oj senso jestem uzbrojony po zęby :)
Plotki chodza, ze ma byc takze Czapka, czyli Karol Mochocki, czyli nasz polski Mistrz 2008 :)
Plotki chodza, ze ma byc takze Czapka, czyli Karol Mochocki, czyli nasz polski Mistrz 2009 :)
Crazy, skąd wiesz, że Czapka w tym roku też będzie mistrzem? :)
... czyli, że to od początku było ustawione... :/
Czapka jest Mistrzem do momentu pozbawienia go Mistrzostwa, a to ewentualnie nastąpi dopiero na ostatniej rundzie.
Ale jakby nie było mistrzem 2008 :)
akcja jest taka sama jak PZPN ? to ja tez chce być mistrzem :)
Ale jakby nie było mistrzem 2008
kildow nie kłoć sie ze mna bo dostaniesz bana ;P i nie wpuszcze Cie na tor :D :) :)
Ta jest panie kierowniku! :) Daje sobie "warna" :)
Fiodor-pochwal sie jakie straty po treningu. Widzialem tylko iskry.
dobiłem swoją prawą rękę - bolala teraz napierdala. Z moto wszystko oki - 97% zebrał handbar. Kombinuje jak podnieść moto w góre. Cała akcja była spowodowana przez dzwignie zmiany biegów jak zwykle nią szorowałem - tym razem za bardzo az podniosło mi tylne koło. A może nie tędy droga tylko jadę jak piz%&*. Jakieś pomysły - ten sezon chce sie przebujac na tym co mam w przyszłym zobaczymy
Jakiś pomysł - ten sezon chce sie przebujac na tym co mam
Pozwole sobie zacytowac radę, która dostałes od JarkaS niecale 2 miesiące temu
Biorąc pod uwagę Twoją DH przeszłość, nie bawiłbym się w półsrodki i brałbym rasową 450 SM.
Może wyjść najtaniej, bo kupisz najpierw LC4 czy tp, wkręcisz się, .. Jak liźniesz toru to wkręcisz sie już na poważnie, i będziesz wył po nocach do radykalnej SM, i cierpiał gdy będziesz musiał jako tako normalnie jechac supermotardem po ulicy, bo moim zdaniem SM to jest zwierzę torowo-wyścigowe
Nie posluchal i ma. Na drugim treningu poscieral dzwignie biegow, a na trzecim nie mial juz czym trzec.. A checi byly aby zaciesnic zakret a tu "krzaki" bo BMW powiedzialo "staaaary, boje się, ja jeździć po bułki zostałem zaprojektowany" :)
A potencjal zapierniczania masz jak najbardziej.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Radom trening [15-IV-2009]
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 75 zapytań