Odp: Bluza SUPERMOTO
29A jest dobre...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 79 80 81 82 83 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
29A jest dobre...
29A jest dobre...
Zgadzam się ale jak już wycinałeś ten murek żeby moto i drivera było lepiej widać to wytnij ich zupełnie bo to teraz wygląda nieciekawie lepiej w tle wstaw jakieś drzewo hehe
29 jest miazga jeśli chodzi o schody - niestety moto wygląda jak mini bike ;/ faktycznie najlepiej byłoby znaleźć samą fotę tych schodów i wkleić jakieś lecące wyżej moto jak było w poprzednich propozycjach....
sory że się tak "mądrze" a niczego nie wrzucam ale z grafiki to ja noga jestem :P
Mi sie bardzo podoba 30 :) Ale i tak pewnie przejdzie coś ze schodami :D
31
32
33
34
31, 33, 34 to moto wklejone z 32. Niestety rozne rozdzielczosci wymuszaly scalowanie(pomniejszanie) i znowu wyszla kupa. Moto rozmyte przez program psuje caly efekt. 32 za to wyszlo calkiem calkiem :) 32 ewntualnie moze byc bez 1 moto z lewej. Moto 2 i 3 od lewej musi zostac.
32 ok
29 jest miazga jeśli chodzi o schody - niestety moto wygląda jak mini bike ;/ faktycznie najlepiej byłoby znaleźć samą fotę tych schodów i wkleić jakieś lecące wyżej moto jak było w poprzednich propozycjach....
DOKLADNIE :)
gierwi napisał/a:A może schody czarno-białe a moto kolorowe?
Tak jak ja sobie patrzę na tą fotkę to zajebiście by wyglądał nadruk cały w kolorze i wtedy moto też by było bardziej widoczne.
To juz zupelnie inna technologia druku. Nie recze za jakosc i wytrzymalosc takiego nadruku. Technologia z poprzedniej bluzy jest sprawdzona, i naprawde jest super trwala. Poza tym, tak tylko glosno myslac, to moim zdaniem, takie czarno biale ma swoj klimat, w pewnym sensie jest niepowtarzalne i tak sobie mysle, ze mogl by to byc "znak rozpoznawalny" naszych bluz.
32 , 33 są ok , też jestem za czarno białymi - oldskulowy klimat
32 :O Kocham tą propozycje.
No JERY coraz lepsze wizje masz
Na plecach może być napis równie oldskulowy:
SEX & BRRRAAP & ROCK'N'ROLL
35
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/209/test36.jpg/][/url]
35 ciekawy pomysł ale jak by zamiast reklamy/banera shell advance był baner supermoto.pl to już by był max :)
Strony Poprzednia 1 … 79 80 81 82 83 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 55 zapytań