Temat: Jakie supermoto do 6tyś???
...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie supermoto do 6tyś???
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
...
Witam Ciebie nieznajomy.
Dobre maniery nakazują aby wpierw się przywitać w odpowiednim dziale.
Napisz coś więcej czego szukasz?
Jaka pojemność? Z homologacją czy bez? Daj jakieś swoje znalezione propozycje bo kwota którą operujesz pozwoli Ci na zakup chyba czegoś albo bardzo starego albo bez homologacji albo o bardzo małej pojemności lub do remontu.
Ewentualnie husqi 610 którą tutaj kolega ma na sprzedaż.
[url]http://forum.supermoto.pl/topic18583-dobra-husqa-w-swiatecznej-cenie.html[/url]
moja derbi senda 125 sm :) i zostanie jeszcze na ciuchy i zapas paliwa
poj od 250-450-nie koniecznie z homologacją.Myśle nad suzuki dr 350 i ktm lc4 400
No i musi to być coś niedrogie w eksploatacji ale bez przesady.
dr 350 raczej nie znajdziesz już przerobionej. chyba że kupisz coś tańszego i sam przerobisz. ogólnie dr-ka bardzo dobry sprzęt. ja taką mam i na zmienionych zębatkach można spokojnie na 4 biegu długie gumy sadzić. niestety v-max wtedy tylko lekko ponad 120km/h. wcześniej miałem inne przełożenia to leciała ze 140km/h ale już tylko z 3 biegu szła na gumę. ogólnie bardzo polecam ten motocykl. ja go używam w terenie ale jako sm też powinien się dobrze spisywać. masz jeszcze dr 650. będzie cięższa i w ogóle ale za to szybsza.
Moze rzeczywiście drz bedzie najlepsza tylko jak juz to bez homologacji bo tańsza
Moze rzeczywiście drz bedzie najlepsza tylko jak juz to bez homologacji bo tańsza
za 6tys to chyba tylko bez homologacji.
killer napisał/a:Moze rzeczywiście drz bedzie najlepsza tylko jak juz to bez homologacji bo tańsza
za 6tys to chyba tylko bez homologacji.
albo bez papiera.
Nie no jak nie bedzie jakiejś w miare taniej i przyzwoitej drz 400 w okolicy to biore dr 350 i spokój-myśle że przez kilka sezonów pojeżdże.
na co ci sm bez papierów? enduro to jeszcze rozumiem ale kupowanie sm bez papierów nie ma sensu.
Chyba że na części :D albo może kolega chce jeździć po torze i wozić moto na przyczepce ale dr 350 to raczej nie jakiś zapierda...lacz więc szybko by się jazda na torze pewnie znudziła ;d
na co ci sm bez papierów? enduro to jeszcze rozumiem ale kupowanie sm bez papierów nie ma sensu.
A po co mi papiery skoro n ie mam prawa jazdy???
Po to żebyś dostał tylko 500 zł a nie dwa razy tyle bądź stracił moto jeśli nie będziesz miał gdzie uciec.. ;p
A po co mi papiery skoro n ie mam prawa jazdy???
To zrób prawo jazdy najpierw i nie wybieraj się na miasto...
Na kilka sezonów ma Ci starczyć moto bez papieru... to w jakim Ty kiler jesteś wieku ??
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie supermoto do 6tyś???
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 77 zapytań