31

Odp: Przygody z psami na modlińskiej !!

chwilowo czekam na rozwoj wypadkow - sadzac po bardzo przyzwoitym zachowaniu Panow z drogowki sadze, ze po wizycie na komendzie moze sie okazac ze zwrocą mi prawo jazdy. Jesli tak tylko sie stanie to wtedy rozpoczne batalie bo skoro drogowka nie widzi podstaw do zatrzymania prawa jazdy to takie zachowanie policji jest niedopuszczalne.
Co do kamer - myslalem o tym juz wczesniej niestety monitoring tam nie siega.
Czy ktos z was mieszka/pracuje niedaleko - byl bym wdzieczny jesli komus udalo by sie podjechac i zerknac czy jakas inna kamera w okolicy nie zerkala na to miejsce. Mysle ze film ulatwil by mi zadanie - z gory dziekuje

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

32

Moim skromnym zdaniem proponuję odebrać kwity i zaniechać całej reszty... Obawiam się, że z nimi nie wygrasz a możesz sobie tylko zaszkodzić.

33

No tak ale motor zniszczony, a "policjancik" dalej będzie sie wyżywał na innych.... ja bym nie popuścił

SMR 505

34 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-01-07 12:51:11)

delete

motoslide.com

35

Koledzy przeciwko "kowbojowi" nie kiwną palcem, a w sądzie też nie będą przesadnie skorzy do tego, żeby podważać to co zaznał "funkcjonariusz na służbie". Przybiją Ci jeszcze, że chciałeś go przejechać podczas próby zatrzymania i dlatego Cię zrzucił z motocykla i medal mu za to dadzą. Przecież to jedna wielka klika...

36

szwinia napisał/a:

Moim skromnym zdaniem proponuję odebrać kwity i zaniechać całej reszty... Obawiam się, że z nimi nie wygrasz a możesz sobie tylko zaszkodzić.

Obawiam sie problemow z ich strony dlatego teraz grzecznie czekam co bedzie dalej czas pokaze

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

37

nie wiem jak Wy ale ja nie nawidze psiarni. Sądzę się z nimi za kazdym razem, kiedy tylko mam podstawy. Niech nie myślą, że są bezkarni... w ostatni czwartek złożyłem do prokuratury zawiadomienie o podejrzeniiu popełnienia przestępstwa. jako dowód złożyłem nagranie na płycie CD programu "uwaga pirat". w W/w nagraniu pokazane jest jak gość wyprzedza na wysepce a za nim policjanci beż sygnałów świetlnych i dzwiękowych, później jeszcze nagrali prędkość... Oczywiście komentarz lektora, Co by było gdyby ktoś skręcał... w/g mnie radiowóz by w niego pryłożył i zabił niewinnych ludzi... Dlatego zawiadomienie...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

38

ale przecież wyprzedzanie na wysepce to nie przestępstwo...

39

http://www.youtube.com/watch?v=0YSpwXLDvt8
Masz Fiodor to Cię odpowiednio nastawi na batalie z psiarnią, trzymam kciuki.

Suzi DR-Z 400 SM > Niestety sprzedana i pluje sobie w zęby...

40 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-01-07 12:50:57)

delete

motoslide.com

41

Fidor, a ci Kowboje co cie z konia zrzucili byli z drogówki czy z prewencji?? bo nie widziałem Rki na boku wozu

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

42

prewencja - drogowka zamiatala po nich

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

43 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-01-07 12:55:04)

delete

motoslide.com

44

To prewencja była? przeciez oni nie powinni sie mieszac w te sprawy. Co do programu "uwaga pirat" to juz kilka razy ogladajac ten program miałem ochote spotkac sie z tym co komentarze pisze. pokazuje jak wsyzscy  "łamia prawo" w warszawie a inaczej sie nie da bo jakis inteligent tak znaki postawił. i zamiast zastanowic sie dlaczego to prawo jest łamane mówi tylko o winie tych łamiacych

[url]http://picasaweb.google.pl/marszalkowicz.bartosz[/url]

45

Fiodor dla Ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=RZmkCWmX95I&NR=1