Ja to sobie wyobrazam tak. Sonda jest. Sa 4 propozycje puki co. Jesli pojawi sie nowy pomysl, ktory entuzjastycznie zostanie przyjety na forum, to nie widze powodu zeby nie dodac go do sondy. Ewentualna zmiana zdania mogla by polegac np. na "JERY -D +E" czyli zmienilem zdanie z D na E.
Co do samej bluzy. Proponuje zrobic tak. Przod zajebista grafika ( w tej chwili wygrywa wersja A) Z tylu cos z jajem ( forumowicze udowodnili w zeszlym roku z napisem na plecy, ze tworzac konstruktywna burze mozgow, mozna wymyslic mocne haslo) A napis SUPERMOTO.PL dac na rekawy na calej ich dlugosci (bedzie widoczny z plecakiem)
Co do skoku. Nie musi sie on kojarzyc z FMX. Nie raz widzialem na filmikach z zawodow potezne skoki z "wylamaniem" jak ja to nazywam. Wiec to nie jest wylacznie domena FMX. Ja sie nie poddam :) Bede mial teraz wiecej czasu, to bede szukal lepszych zdjec i postaram sie wycisnac z nich co sie da. Moze uda mi sie was przekonac do mojego pomyslu. Nie jestem przekonany do gumy bo to jest bardziej oklepane niz BRAAPPP (swoja droga nie uwazam tego za kopiowanie. W tej chwili jest to dla mnie synonim crossa i SM i uwazam to za slowo uniwersalne. Pimpstarzy wrzucajac to na swoja bluze tez ameryki nie odkryli) Guma to najlatwiejszy trick i kojarzy sie ze wszystkim na 2 kolach. Z motocyklami, skuterami, rowerami, hulajnogami, taczkami, koparkami i ch*j wie z czym jeszcze. Uwazam, ze grafika na nasza bluze powinna zawierac cos co jest wyjatkowe tylko dla SM/crossa czyli wlasnie np. skok.
[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]