Odp: Supermotowe Otwarcie Sezonu Warszawa 25-04-2009
wędkę biorę na pilice
namiot weź i papier toaletowy lepiej.
ta finkę i drużynę harcerską :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowe Otwarcie Sezonu Warszawa 25-04-2009
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wędkę biorę na pilice
namiot weź i papier toaletowy lepiej.
ta finkę i drużynę harcerską :D
Czyli tak.
Spotykamy się o ustalonej godzinie.
30 min dla spóźnialskich.
Hasanie do woli po wawie czy gdzie nas poniesie.
Wycieczka do SM (super marketu) z plecakami po papu i bro...
Potem na działeczkę na jedzonko i jak tak się sytuacja rozwinie to zobaczymy dalej.
PS. do kolegi SUPERMOTO od działeczki. Jeżeli będzie u Ciebie to miło prosimy o opał na ognisko lub węgiel na grilla (kasę zwracamy :) ) Bo na moto dziwnie będzie jechać z workiem pod pachą
Maniek, ja słyszałem że Ty worek nosisz miedzy nogami ciągle i podobno ci nie przeszkadza...
...Wycieczka do SM (super marketu) z plecakami po papu i bro...Potem na działeczkę na jedzonko i jak tak się sytuacja rozwinie to zobaczymy dalej. PS. do kolegi SUPERMOTO od działeczki. Jeżeli będzie u Ciebie to miło prosimy o opał na ognisko lub węgiel na grilla (kasę zwracamy :) ) Bo na moto dziwnie będzie jechać z workiem pod pachą
W plecaczki to lepiej wziąć coś na przebranie (spodnie,buty)
a na miejscu opróżnić i podjechać do sklepu po browarki i kiełbaskę. Węgiel powinien być a drzewa pod dostatkiem
Może byłbym zainteresowany zobaczymy jak bede stał z czasem;)
Bede! przybede pewnie z kumplem enduro, ale sie chyba nie obrazicie? :)
ja bardzo mocno pomyśle o przyjechaniu, tylko ja mam ktm-a exe 125 i jego v-max nie jest za wielki :D
Wy nie myślcie o przyjechaniu, Wy piszcie podania do Bartka z prośbą o pozwolenie na przyjazd. Ja już swoje napisałem i czekam na rozpatrzenie. nie ma co tu pruć sie z tyłka tekstami typu: bardzo mocno pomyśle o przyjechaniu, tylko trzeba słać CV, List motywacyjny i czekać na pozytywne rozpatrzenie podań.
W jakim wy świecie żyjecie...
Brzoza widzę że zniechęcasz kolegów do przyjazdu. Nie ładnie.
Oj bardzo nie ładnie. Chłopak z nieśmiałości tak pisał, zresztą przecież musi skądś czerpać "dobre wzorce" ;)
nie jest tak źle :P taki aż nie śmiały nie jestem :D tylko nie chciałbym być obciążeniem. Z jakimi prędkościami będziecie latać? około:D
Hahaha jak wiem z jakimi prędkosciami bedą latać , jak usiądą przy ognichu z piwami a może czymś mocniejszym to napewno beda to prędkości nad dzwiekowe .
LAta ktos coś dzis?? Jakby co to kom 501 730 250
do zobaczenia
Hej
A beda jakies fajne dziewczyny ?
Adrian
Z jakimi prędkościami będziecie latać? około:D
Moja stała prędkość podróżna to najlepiej nie więcej niż 120 ale jeżeli o mnie chodzi to ja mogę nawet 80 jechać jeśli trzeba i wg. mnie Enduro to no problemo, ważne by bez chamstwa, jazd po pijaku, itp. nie chce potem wysłuchiwać od sąsiadów ci od sm i enduro to jakieś nieporozumienie a nie motocykliści. Można przyjechać pośmigać po leśnych ścieżkach i wioskach potem ognicho zakrapiane, lulu na kilka godzin i następnego dnia znów pośmigać.
Ze starymi gadałem i ma ich nie być
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowe Otwarcie Sezonu Warszawa 25-04-2009
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 73 zapytań